1.6 motorun performansı nasıldır herhalde 220d yaklasamaz diye düşünüyorum?
Birde benim anlamadığım, 1.6 motor mercedeslerle 2.0d bmw'ler aynı fiyat asağı yukarı. Bu kadar vergi farkı olmasına rağmen, Mercedesler daha mı pahalı satılıyor acaba, nasıl oluyor bu durum anlamış değilim?
Mesela C220d ler de E220d den pahalı, herhalde yeni çıktı diye ama bana mantıksız geliyor.
mertk yazdı:Birde benim anlamadığım, 1.6 motor mercedeslerle 2.0d bmw'ler aynı fiyat asağı yukarı.
Hangi model ve hangi donanımlarla acaba? onları bilmek lazım. 1.6 motor derken benzinliiyi kastediyorsunuz sanırım. Mesela benzinli 1.6 amg yi ve 320d m paketi ele alırsak bmw ciddi şekilde daha pahalıdır. Ya da luxury line c180 exclusive den. Hatta c200d amg ile 320d m paketi karşılaştırdığımızda da BMW daha pahalıdır. Nedeni Baran'ın da dediği gibi BMW'nin ek aksesuar fiyatlarının çok yüksek olması.
Yeni c coupe ler çok yakışıklı. Ben çok beğeniyorum
Yeni C coupeyi Göztepe kolumanda inceledik,yanlış anlaşılmasın bir arkadasım için baktık aynı haltı tekrar yemem Oldukca yakışıklı süslü bir model tasarlamışlar diger güncel modeller gibi ama kullanım karakteri herzamanki gibi Mercedes olduguna emınım.Yeni Mercedeslerin iç dizaynı süslü püslü olsada malzeme kalitesi ve montaj hususunda beni tatmin etmediğinide sölemek isterim.