arayanbulur yazdı:Türkiye de ticaret de söze güven olmaz hocam. yazılı olan her zaman için iyidir...
onuratamer yazdı:Sayet ikinci el saate karsi bir onyarginiz yoksa, ve az cok inceleyerek saatin durumu hakkinda fikir sahibi olabilecekseniz, veya size bu konuda yardimci olabilecek bir arkadasiniz var ise, "omega seamaster professional" serisine bakmanizi oneririm. Soylediginiz fiyata cok temiz quartz seamaster professional bulunabilir. Otomatigi icinse biraz sabirli olmak gerekir, o da bulunabilir bir sure sonra.
Yok ben sifir saat alacagim derseniz, ve degerli arkadaslarimizin fikirleri arasinda kararsiz kaldiysaniz ben de biraz Aquaracer propagandasi yapayim buradanBen olsam Aquaracer alirdim. Ilk Submarinerimi alirken bahsettiginiz saat (bir onceki kasasi, calibre 5 yazmayan), Planet Ocean, ve Submariner arasinda kalmistim. Fiyat/kalite olarak en mantiklisi Planet Ocean idi. Ama kendi kendime, bir kere alayim, sonra icimde kalmasin diyerek Submariner'i sectim. Bu yine de ilerde Planet Ocean almamin onunu kesmedi. Ve 2.500 YTL ye simdi bahsettiginiz mavi aquaracer i bulsam direkt onu da alirim. en ucuz Ataturk Havalimani Dutyfree'de gordum, 1528 EUR idi.
Sorunuza gelecek olursak, 500m olan modelini bence dusunmeyin, mavisi 300m deki kadar guzel degil. Bir de tarih yerine alisamadim, 2-3 sene icinde bambaska dizayna donebilirler. Siz klasik olan 300m de kaldikca bu tarz degisimler sizi uzmez. Oris elbette cok guzel saat, ama takim elbise icin biraz fazla buyuk ve outdoor kacabilir. Longiness.... burasi soru isareti, ama kimse kizmasin, gucenmesin, Tag herzaman Tag'dir, aradaki para farki verilip Tag Heuer alinir.
dropby23 yazdı:Arkadaşlar şimdi şöyle bir olay olmuş bu garanti kartları fabrikasyon çıkıyor yani seri numarası üzerine işlenmiş bir şekilde geliyor. Benim saatin garanti kartını başkasına, başkasınınkini de bana vermişler. Hal böyle olunca bizimkisinin garanti kartındaki seri numarası ile benim saatin seri numarası örtüşmüyor. Elle bir garanti belgesi doldurdular seri numarasını girerek ve kaşelediler. Bu şekilde bir çözüm bulduk.
Teşekkürler Drk bu arada.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 146 misafir
|