Evet bende biraz paylaşayım. İkinci yazışım olacak bu yazıyı demin koydum ama eklenmedi
Oris Aquis 43mm
Güzel bir saat ama forum saatini beklliyorum

Bilrkte biraz garip durmuş ama yakın çekimden olabilir.

Seiko Tuna 50mm
Çapına göre yinede çok abartı durmuyor ama kullanım konforu açısından biraz büyük bir saat bence.

G-Shock
Tarz bir saat, makul bir fiyat

Tag Heuer Monaco
En hayal kırıklığına uğradığım saat oldu. Bu fiyat etiketinde bir saat için,kabul edilemez bir hata, kadranda çok büyük bir leke vardı.
İşçilik kalitesi çok zayıf geldi

Longines'in değişik bir modeli
Çok güzel ve değişik bir saat bence

Longines Master Retrograde(yeni ver.- pushersız)
Longines eski vers. fiyat etiketini aşağıya çekmek için bu vers. üretmeye başlamıştı.
Kendim, eski versiyon pusherli beyaz kadran modelini kullanıyorum. Almadan önce bu saatede bakmıştım ama beyaz kadran mavi kollar enfes bir uyum
Onun dışında eski vers. bence çok daha iyi bir saat açıkcası pusherları seviyorum
Moonphase falan saati çok karışık yapmış bence mm oalrak da 44mm den 43 mm dşürmüşlerdi galiba diye hatırlıyorum.

Omega Speedmaster Sapp.
Eh işte beni pek etkilemedi. Bana göre değil ama kadran işçiliği kusursuzdu
Genelde bütün saatleri 7x loop ve fenerle incelerim

Kadrandaki işçiliği görmek için

Zenith Ultra Thin 40mm
Çok ince bir saat olduğundan, 40mm ye göre çok daha büyük gözükor bilekte. Bu saat bir tarz için bana göre bu şekilde büyük durması hoşuma gitmedi.

Oris Small Second 46mm
Bence boyut çok başarılı, lacivert kadran bana göre değil.

ML Masterpiece
Saat güzel ama kadranda ufakt olsa minor hata sayısı fazla. Bu fiyat etiketlerinde Omega en mantıklı seçim bence

Omega 300m 41mm
Bileğe takıcna çok etkilendim, açıkcası PO çok daha önde bir seçenekti bana göre ama yanıldığımı anladım, mükemmel ve çok konforlu bir saat.

Omega PO Chrono 45.5mm
Sade PO'dan bir tık önde bana göre, spor ve güzel bir saat.

Omega PO 45.5mm
Hayal kırıklığına uğradım, beni hiç çekmedi ama 42mm ve turuncu indeksli olan modeli denemek lazım.

Toplu Resim

Longines Column Wheel Chrono
Beni pek çekmedi, ne eksik ne fazla.