İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
cash » 22 Şub 2016, 17:33
Ahşap kutuda eski kırmızı deri kutuya göre çok da iyi ve kaliteyi sonuna kadar hakediyor
-

cash
-
zafeer » 22 Şub 2016, 17:54
Güzel saat
güzel günlerde kullanın

-

zafeer
-
MertYe » 22 Şub 2016, 19:02
Baran yazdı:Yüzkarası muhabbeti ve saatlerin ters konumlandırılması cok hoşuma gitti doğrusu gıdıkladı ince zeka ürünü bir espri

Zevkler begeniler tarzlar ve yaşanılan farklı tecrubeler neticesinde herkesin fikri farklı olabilir bundan daha doğal birşey yok.Bende farklı marka bircok saat almış biri olarak Hublot u hiçbirzaman sevemedim parasını hekedip haketmeme mevzusunada birsey diyemem ama elektriğimin tutmadıgı bir markadır.Keza Omegayada elim pek gitmedi bu zamana kadar ama kesinlikle hoşumada gitmiyor degil bu sizinki gibi 45 lik modelleri.Herneyse güle gule kullanın tosun pek yakışıklı

Arkadaşı şuradan alabilirmiyiz. Benim Hublot kolundayken öyle demiyordu
Bu arada ben Hublot'dan memnunum derken siz sevmek zorunda tabiki değilsiniz. Ben siyah saat sevmemden dolayı seramik kasasına tav oluyorum kendimdeki Hublot'nun.
-

MertYe
-
Wwtr » 22 Şub 2016, 19:07
Tebrikler
-

Wwtr
-
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 77 misafir