Hellhound yazdı:Proje saati niteliği taşıyabilecek özellikte, kişiselleştirmeye imkan sağlayan saat Aquis. 65'in en fazla arka kapağına yazı eklenebileceğini düşünüyorum. Zira kadrandaki en ufak değişiklikte gönlü 65'ten yana olanların tasarımdan soğuma ihtmali yüksek. 65, "olmuş" bir ürün bana göre. Modifikasyon ile kimliğini, hatta belki de vintage ruhunu kaybedecektir.
Ahkam kesip de çözüm önerisinde bulunmamak olmazAquis'in kişiselleştirilerek proje saati yapılması, 65 için de foruma özel limitli sayıda saatte geçerli olacak, proje fiyatlandırmasına benzer bir fiyatlandırma talep edilmesi çoğunluğu mutlu edecektir diye düşünüyorum.
Hellhound yazdı:Proje saati niteliği taşıyabilecek özellikte, kişiselleştirmeye imkan sağlayan saat Aquis. 65'in en fazla arka kapağına yazı eklenebileceğini düşünüyorum. Zira kadrandaki en ufak değişiklikte gönlü 65'ten yana olanların tasarımdan soğuma ihtmali yüksek. 65, "olmuş" bir ürün bana göre. Modifikasyon ile kimliğini, hatta belki de vintage ruhunu kaybedecektir.
Ahkam kesip de çözüm önerisinde bulunmamak olmazAquis'in kişiselleştirilerek proje saati yapılması, 65 için de foruma özel limitli sayıda saatte geçerli olacak, proje fiyatlandırmasına benzer bir fiyatlandırma talep edilmesi çoğunluğu mutlu edecektir diye düşünüyorum.
kethuda57 yazdı:Hellhound yazdı:Proje saati niteliği taşıyabilecek özellikte, kişiselleştirmeye imkan sağlayan saat Aquis. 65'in en fazla arka kapağına yazı eklenebileceğini düşünüyorum. Zira kadrandaki en ufak değişiklikte gönlü 65'ten yana olanların tasarımdan soğuma ihtmali yüksek. 65, "olmuş" bir ürün bana göre. Modifikasyon ile kimliğini, hatta belki de vintage ruhunu kaybedecektir.
süper bir öneri bence![]()
MertYe yazdı:Aquis iyidir aquis. Hangisi olursa alacağım ama aquise bu kadar heves ettikten sonra 65 olursa önce limited 65 alıp sonra bide Baran'la aquis almaya gitmem gerekecek
Baran yazdı:MertYe yazdı:Aquis iyidir aquis. Hangisi olursa alacağım ama aquise bu kadar heves ettikten sonra 65 olursa önce limited 65 alıp sonra bide Baran'la aquis almaya gitmem gerekecek
Aquıs almaya gitmemize gerek kalmayacak merak etme panpa
Baran yazdı:MertYe yazdı:Aquis iyidir aquis. Hangisi olursa alacağım ama aquise bu kadar heves ettikten sonra 65 olursa önce limited 65 alıp sonra bide Baran'la aquis almaya gitmem gerekecek
Aquıs almaya gitmemize gerek kalmayacak merak etme panpa
Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
|