TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Divers TSF Limited Edition Konusu / Ön Tasarım Yüklendi

Oris Aquis Divers TSF Exclusive Limited Edition COSC İçin Özel Bölüm

Re: Oris Divers TSF Special Edition Proje Saati Ön Bilgi Kon

Mesaj MertYe » 07 Oca 2016, 13:45

Aquis iyidir aquis. Hangisi olursa alacağım ama aquise bu kadar heves ettikten sonra 65 olursa önce limited 65 alıp sonra bide Baran'la aquis almaya gitmem gerekecek :D
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj mucadeleci » 07 Oca 2016, 13:50

Hellhound yazdı:Proje saati niteliği taşıyabilecek özellikte, kişiselleştirmeye imkan sağlayan saat Aquis. 65'in en fazla arka kapağına yazı eklenebileceğini düşünüyorum. Zira kadrandaki en ufak değişiklikte gönlü 65'ten yana olanların tasarımdan soğuma ihtmali yüksek. 65, "olmuş" bir ürün bana göre. Modifikasyon ile kimliğini, hatta belki de vintage ruhunu kaybedecektir.

Ahkam kesip de çözüm önerisinde bulunmamak olmaz :idea: Aquis'in kişiselleştirilerek proje saati yapılması, 65 için de foruma özel limitli sayıda saatte geçerli olacak, proje fiyatlandırmasına benzer bir fiyatlandırma talep edilmesi çoğunluğu mutlu edecektir diye düşünüyorum.

Nedir bu kişiselleştirme merakınız arkadaş, dünya bizim etrafımızda dönmüyor, bırakın akışına şu hayatı :D :P Dediğiniz gibi olgunlaşmış, kemale ermiş bir tasarım, geçici bir heves olmaz, bir ömür bileğimizi süsler işte. Bırakın da leziz bir '65miz olsun beyler :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj kethuda57 » 07 Oca 2016, 14:41

Hellhound yazdı:Proje saati niteliği taşıyabilecek özellikte, kişiselleştirmeye imkan sağlayan saat Aquis. 65'in en fazla arka kapağına yazı eklenebileceğini düşünüyorum. Zira kadrandaki en ufak değişiklikte gönlü 65'ten yana olanların tasarımdan soğuma ihtmali yüksek. 65, "olmuş" bir ürün bana göre. Modifikasyon ile kimliğini, hatta belki de vintage ruhunu kaybedecektir.

Ahkam kesip de çözüm önerisinde bulunmamak olmaz :idea: Aquis'in kişiselleştirilerek proje saati yapılması, 65 için de foruma özel limitli sayıda saatte geçerli olacak, proje fiyatlandırmasına benzer bir fiyatlandırma talep edilmesi çoğunluğu mutlu edecektir diye düşünüyorum.

süper bir öneri bence :champ: :champ:
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj Cotton » 07 Oca 2016, 15:14

kethuda57 yazdı:

süper bir öneri bence :champ: :champ:

:thumbup: :thumbup:
Hiç bir şeye cesaret edemeyen, hiç bir şeye ümit beslemesin !
Kullanıcı avatarı
Cotton

Mesaj muratseyit » 07 Oca 2016, 15:36

:super: 65 :thumbup:
Kullanıcı avatarı
muratseyit

Mesaj Baran » 07 Oca 2016, 16:03

MertYe yazdı:Aquis iyidir aquis. Hangisi olursa alacağım ama aquise bu kadar heves ettikten sonra 65 olursa önce limited 65 alıp sonra bide Baran'la aquis almaya gitmem gerekecek :D

Aquıs almaya gitmemize gerek kalmayacak merak etme panpa :)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj shichinin » 07 Oca 2016, 17:08

Baran yazdı:
MertYe yazdı:Aquis iyidir aquis. Hangisi olursa alacağım ama aquise bu kadar heves ettikten sonra 65 olursa önce limited 65 alıp sonra bide Baran'la aquis almaya gitmem gerekecek :D

Bildiklerini bizimle de paylaşır mısın Baran? :?
Kullanıcı avatarı
shichinin

Mesaj Tolgi06 » 07 Oca 2016, 17:13

Baran yazdı:

Umudum o şekilde Baran :)
Aquis gerçekten gerçek bir dalgıç...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners