Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Siteye yeni üye oldum, paylaşım için teşekkür ederim. Bezesindeki kılcal çiziklerden dolayı yıpranmış görünen bir saatim var, ilk fırsatta deneyeceğim.
Arabalarda kullanılan pasta-cila karışımını 6 yıllık casio saatimde, seiko 5 in ince ince çizilen tokasında bir saatin kordonunun değiştirirken çizilen kasasında denedim.Casionun tokası epey kötü çizilmişti o çizikler tam kaybolmadı ama iyice inceldi.Kordondaki çizikleri de azaldı.Seiko 5'in tokası yeni gibi oldu.Yanlışlıkla çizilen kasada çizik çok belirgindi.Kordonla kasanın arasında kalan kısımdaydı görünmese de beni rahatsız ediyordu.Çizik tam kaybolmasa da epey inceldi.Zor fark edilecek duruma geldi.Elinizde hazırda kaliteli pasta cila varsa iyi sonuçlar alınabiliyor