Baran yazdı:Bence Aquıs isteyenler eğer oylama sonucu 65 cıkarsa biz gidip pazarlık edip toplu Aquıs alalım
khef yazdı:Vitrinde kocaman gözükmesine rağmen 43 mm, ince olan bileğimde, gerçekten cok rahat ve dengeli durdu. Bu nedenle kendisi ile hislerimiz karşılıklı.
Cct'nin incelemesinin pozitif tarafları çoğunlukta olmasına rağmen benim TSF '65 fikrim olumsuz yönde değişti ve Aquis date'in daha oturaklı bir saat oldugunu düşünmeye başladım. Bezel ve kayış kalitesi, WR değerleri aquis date'i bir adım öne gecirdi. Yine de 65'in görsel çekiciliği nedeniyle ve henüz denemediğim için, fikir değiştirme hakkımı saklı tutuyorum.![]()
Cotton yazdı:khef yazdı:Vitrinde kocaman gözükmesine rağmen 43 mm, ince olan bileğimde, gerçekten cok rahat ve dengeli durdu. Bu nedenle kendisi ile hislerimiz karşılıklı.
Cct'nin incelemesinin pozitif tarafları çoğunlukta olmasına rağmen benim TSF '65 fikrim olumsuz yönde değişti ve Aquis date'in daha oturaklı bir saat oldugunu düşünmeye başladım. Bezel ve kayış kalitesi, WR değerleri aquis date'i bir adım öne gecirdi. Yine de 65'in görsel çekiciliği nedeniyle ve henüz denemediğim için, fikir değiştirme hakkımı saklı tutuyorum.![]()
Büyük ihtimalle Khef yeşil Seiko'yu gözden çıkarmış olabilir ?
Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir
|