AKadir yazd覺:Gen癟ler Siz 繹yle zannedin.
60 覺n覺zda tekrar a癟覺n bu konuyu.
Porsche911 kullanicilarinin yas ortalamasi 40+ gerci biraz maddi durumla da alakali tabi, ancak kazaniliyor o kadar para.
Tgm yazd覺: 19k usd tam Aquanaut b羹t癟esiben onu tercih ederdim
afl yazd覺:Tgm yazd覺: 19k usd tam Aquanaut b羹t癟esiben onu tercih ederdim
Tgm bu tam Mert'in Hublot incelemesindeki tart覺man覺n bir b繹l羹m羹ne uyan bir yorum olmu![]()
Mert Jumboyu her zaman zevkle takars覺n, ya覺 yok onun. Ama bu t羹r spor saatlerden bazen insan b覺kabiliyor. Son y覺llarda zevkim ciddi anlamda dress watch lara kayd覺. Komplikasyon seviyorum, tarih penceresi genelde olsun istiyorum. Ama bu aralar spesifik olarak saat kolu dakika kolu ve saat 6 y繹n羹nde k羹癟羹k saniyeden oluan romen rakaml覺 beyaz kadranlara takm覺 durumday覺m. Sana Bentley 癟覺kan 癟ekilite bana da Patek 5078 癟覺karsa ben de itiraz etmem, kullan覺r覺m.AKadir yazd覺:Gen癟ler Siz 繹yle zannedin.
60 覺n覺zda tekrar a癟覺n bu konuyu. [emoji38]
AKadir [emoji38] bu g羹zel ite abi
afl yazd覺:Tgm bu tam Mert'in Hublot incelemesindeki tart覺man覺n bir b繹l羹m羹ne uyan bir yorum olmu
MertYe yazd覺:Hong Kong'da bir sat覺c覺 19k dolara listelemis kutu sertifikal覺 2. El olarak onun 羹zerine baya kovalad覺m listesi falan baya pahal覺. Saat ben kovalad覺k癟a daha bir houma gitti imdide akl覺ma d羹t羹
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Erg襤n ve 208 misafir
|