Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Clk » 21 Eyl 2010, 12:59
Saatin görüntüsü gayet güzel. Benim ne marka ile ne de dizayni ile sorunum var. Tanimadigim bilmedigim bir marka.
Ancak, resmi internet sitesinde ki fiyatlar ile piyasa satis fiyatlari arasinda ciddi bir fark olunca insanin aklina iki sey geliyor...
1- Cin malini Isvicre ürünü gibi satmaya calisiyorlar
2- Müsteriye ürünü oldugundan daha heybetli gösterip kandirmaya calisiyorlar.
Benim tek derdim bu!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
yusufragip » 21 Eyl 2010, 13:06
Clk cok haklisin deminde dedigim gibi sorun acik iyi paralar veremedigmiz icin saatler biraz kara kutu oluyor cekilen resim referans oluyor . Ben seni cok iyi anliyorum replika saatler hakkindaki aciklanamlarindan sonra eta replika vaz gecip hic degilse orjinal 2 saat almaya karar vermistim yorumlarin her zaman kullanicilari bilinclendirmek adina cok tesekkur ederim ...
-

yusufragip
-
safir » 21 Eyl 2010, 14:13
makine dış görünüm ve tasarım bakımından seagull st16 benziyor hatta klonu gibi duruyor,belki swiss made olduğu için seagull un sıradan makinelerinden daha iyi bir performans gösterebilir ama sonuçta risk taşıyor,seiko superior ve orient modellerine bakın bence
-

safir
-
safir » 21 Eyl 2010, 15:56
tam olarak gerçek bir mekanik arıyorsanız bu seiko mekanik değil,ama mekaink quartz ayırımı yapmıyorsanız zevkinize kalmış ve alınabilir, ama sadece mekanik arıyorsanız dediğim gibi "seiko superior" yazıp aratın(4rxx makineli olnalar) ve orientlere de bakın
-

safir
-
Clk » 21 Eyl 2010, 16:42
Önemli olan yapmis oldugun secim ile mutlu olman. Saatine kavusunce fotograflarini burada bizler ile paylasmayi unutma

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetemin, Hellhound, MrPusskins ve 92 misafir