pavese yazdı:Saat hala gelmedi mi? Geyşalar tarafından özel tahtarevan içinde tahta kutusuyla getiriliyor herhalde![]()
Gelse de kolunuzda da bir görsek...
rover yazdı:Cok guzel saat. Uzun zaman sorunsuz kullanacaksin. Dogru secim yapmissin. Bu saatleri inceleyince neden isvicrelilere o kadar para veriliyor diye soruyorum kendime
pavese yazdı:rover yazdı:Cok guzel saat. Uzun zaman sorunsuz kullanacaksin. Dogru secim yapmissin. Bu saatleri inceleyince neden isvicrelilere o kadar para veriliyor diye soruyorum kendime
Öncelikle mekanizma farkından olsa gerek.
Size basit bir örnek vereyim. 7s36 mekanizmalı seiko 5 sport modeli saatim günde 10 saniyeye yakın sapma yapıyor. Fiyatı daha uygun olan eta 2842 ve eta 2840 mekanizmalı 2 otomatik swatch saatim ise günde 3 saniyeden fazla sapma yapmıyor. Otomatik mekanizmalarda isviçre uzakdoğudan oldukça önde.
Tabii bu karşılaştırmalara seiko'nun yeni teknolojisi spring drive'i karıştırmıyorum. Onların da fiyatları pahalı isviçre saatlerinden az değil. Bir de o mekanizmada sapmaya dolaylı müdahele yapılıyor. Sanırım bu da biraz haksız rekabete neden oluyor.
mlm yazdı:pavese yazdı:Saat hala gelmedi mi? Geyşalar tarafından özel tahtarevan içinde tahta kutusuyla getiriliyor herhalde![]()
Gelse de kolunuzda da bir görsek...
Saat geldi gelmesine ama ben daha eve gidebilmiş değilim, kendisi evde yatar vaziyette beni bekliyor..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 189 misafir
|