TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tourby Gradmass Incelemesi

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tourby Gradmass Incelemesi

Mesaj Frax » 17 Eyl 2010, 10:40

Rakamların biçimleri ve kollar çok hoş bence bu saatte.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj nickynick » 18 Eyl 2010, 14:23

İnceleme için çok teşekkürler clk, güle güle kullanman dileğiyle.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Redliner » 19 Eyl 2010, 15:37

Güzel bir saat. Yakından çekince daha da detaylı görmüş olduk. Kasanın brushed oluşunu daha önce koyduğun ilk resimlerden gördüm çok başarılı olmuş. Razz ın dediği ne dikkat etmemiştim ben markanın ismi yada bir amblemi olmayışı demekki bu saat için çok dikkat çekmiyormuş yada ben algılayamadım ilk bakışta. Arkadaki Avrupa haritasınıda önceden görmüştük Türkiyeyi de katmış olmaları ayrıca sevindirici tabi :lol: Saatin tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Belki sayısız defalar hem forumda hemde yurtdışı forumlarında yazılıp çizilmişte olsa senden ETA 2824-2 ile ilgili bir yorum yapmanı istiyorum sevgili clk. Sapma oranları başlangıçta neydi ? ya da sen ilerde ne olmasını bekliyorsun filan gibi. Sonuçta bu şans işi ya birazda teoride başka belkide pratikde de başka olabilir. İyi günlerde kullan....
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj Clk » 10 Mar 2011, 01:29

Erdal Bey demisti yapacagim diye ve yapti :)

saat kadrani ve arka islemesi disinda bendeki Gradmass ile ayni, bu saatin gercekten kaliteli oldugu anlamina geliyor. Erdal Bey bu serinin basarisina göre ileride ayni yönde farkli serilerde üretecegini söylemisti. Umarim basarili olur ve serilerin gerisi de gelir.

Resim

bu da saate iliskin video

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj drk » 10 Mar 2011, 01:33

Tesadüfün bu kadarı :) 1 dakika önce sitesinde bu saati inceliyordum. Bence fena olmamış. Müşteri saatlerinin fotoğraflarının arasında da çok tanıdık bir kareye rastladım. :D
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Clk » 10 Mar 2011, 01:35

Benim kol mesur olmus :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj punk » 10 Mar 2011, 01:48

Ama inceleme görmek istiyoruz senden artık clk. Başlarda yeter bıktık Rolex'lerinden derken ben bile senden inceleme görmek istiyorum artık :geek:
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Archezia » 10 Mar 2011, 15:04

drk yazdı:...Bence fena olmamış...

Bence fena olmuş. Clk'nun dediği gibi onun saatiyle bir saat bir de arka kapak farkı var. Ha kasa, tepe pilot zaten farklı olamaz belki ama bu pilot saat dizaynıyla Osmanlı'nın alakası ne? Punk istese projesinde şu saatten yapar yani. Bence biraz daha güzel olabilirdi ama markanın amaçlarına çizgisine uygun saat, orası ayrı...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: apachekenan, Batu52, kordonman ve 311 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners