TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj emrerd » 02 Kas 2015, 12:53

schumi gerçekten kaliteli bir pilotur.Pilotajından da önemlisi 3.sınıf f-1 takımında mekanikerlik yapabilecek düzeydeki mekanik bilgi ve becerisidir.Sıklıkla aracın altına yatıp anahtarı eline almışlığı vardır.Aynı oranda cin ve hilebazdır.1997 de tehlikeli araç kullandığı için değil hileli araç kullandığı ve bilerek , isteyerek kazaya sebep olduğu için diskalifiye edilmiştir.
Her ikisini de canlı izlemiş biri olarak senna ile schumi karşılaştırılabilir.Ancak kazanan bellidir.Senna cin fikirlere, mekanik tecrübelere, hile ile süslenmiş uyanıklıklara sahip olmayan ancak, kazaya karışmış bir yarışçıya yardım için aracını kenara çekip yarışı bırakabilen, toplantıda pilot güvenliği tartışılırken "pilot güvenliği kimsenin umrunda değil" diyerek çıkışıp toplantıyı terk edebilen bir yüreğe sahiptir.Pilotajı için ise sadece şunu söyleyebilirim o bir "hero" dur.
Alttaki monaco turu tam bir efsane olup, video sonunda alain prostun yüz ifadesi herşeyi açıklamaktadır.
https://www.youtube.com/watch?v=aRhoDRi6KhE
Bu yarış Q1 de takım arkadaşı prost'a 2 sn fark atmıştır.Bu formula 1 tarihinde çok ender ve genellikle kaza bela teknik arıza gibi yan sorunlar sonucu oluşa muazzam bir tur başına farktır!

Şurada ise NSX i konuştururken...
https://www.youtube.com/watch?v=izaWlKxVo1A

Son olarak onu yağmurda izleyin;500+ HP 750- kg ve hiç bir elektronik yardımcı yok...
https://www.youtube.com/watch?v=1hUWuR2Dj78
Kullanıcı avatarı
emrerd

Mesaj Tgm » 02 Kas 2015, 13:48

1997 Avrupa Grand Prix'inde Jacques Villeneuve ile çarpıştı. "kaçınılabilir bir çarpışmaya sebep olduğundan" ve tehlikeli sürüşünden dolayı diskalifiye edildi. Hileli araç kullandığını ben hiçbir yerde okumadım
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj SeRxx » 02 Kas 2015, 13:59

Tgm, geçenlerde 320i ED M Paket'i 3 gün kadar kullanma şansım oldu. Hatta Diyarbakır - Batman - Mardin üçgeninde ciddi ciddi yorduk aracı. Sonuç olarak, kesinlikle 193,000 lira verilecek bir araç değil yazık o paraya :?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Tgm » 02 Kas 2015, 15:59

SeRxx yazdı:Tgm, geçenlerde 320i ED M Paket'i 3 gün kadar kullanma şansım oldu. Hatta Diyarbakır - Batman - Mardin üçgeninde ciddi ciddi yorduk aracı. Sonuç olarak, kesinlikle 193,000 lira verilecek bir araç değil yazık o paraya :?

Araç kesinlikle kötü değil ama 193 biraz fazla kaçmış. hele ki rakibin dizeli 180'e verirken
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj emrerd » 02 Kas 2015, 18:55

Villeneuve ile engellenebilecek bir kaza yapmamış, villeneuve e bilerek çarpmıştır.eğer her ikisi de yarış dışı kalsaydı schumi sezonu 1 puan farkla şampiyon kapatacaktı.benim nazarımda bu davranış hiledir.
https://www.youtube.com/watch?v=REjUE3kxckY
Takdir izleyenin.

Ve birçok otorite bu kazayı micheal ın kariyerinde bir leke olarak görür.
Kullanıcı avatarı
emrerd

Mesaj eraslani » 03 Kas 2015, 07:00

Ben olaya taktik faul gözüyle bakmistim...
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj mucadeleci » 30 Oca 2016, 02:20

Çok yakın bir arkadaşım bu arabadan aldı, bende biraz bakınırken bu videoyu izleyip çok beğendim. Sizlerle de paylaşmak istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=5NwsERB16U0
Bu başlıktaki eski gönderilerimizi okudum ve eskiden bu başlıkta çok güzel muhabbetler dönerdi demeden geçemeyeceğim; ... :(
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj eraslani » 31 Oca 2016, 14:08

Şimdi satın alınıp 20-30 sene bizimle kalacak ve bu süre içerisinde günlük kullanılabilecek, çok iyi kondisyonda tutulduğu sürece kıymetini artırma potansiyeli olan bir araba düşünecek olsak?
Neler geliyor aklınıza?
1-2 yıldır böyle birşeyler dolanıyor kafamda,gerçekleştirebilir miyim bilmem ama bakınmak bile hobi aslında..
Aklımdaki araçlar 90 lardan..
En büyük favorim,Mercedes sl serisi..Son dönemlerde iyi durumdakiler için çok ciddi rakamlar istenmeye başlasada bulmak mümkün.
Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners