TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj MertYe » 29 Eyl 2015, 01:18

raven yazdı:Geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın.

Raven teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Baran » 29 Eyl 2015, 08:18

Cct yazdı:
Baran yazdı:Yeni favorim şile yolu denemek isteyenle trafikte yürürüz kombine virajlı ve çoğu 180+ km ile kayarak girilebilecek virajlar cok keyifli :)

Üniversitedeyken Işık şile kampüsünde kalan kız arkadaşım vardı. Yurtlara okul dışı giriş çıkışlar bir saatten sonra sıkılaştığından kendi okulumdan çıkıp o bahsettiğin yollarda son sürat gitmem gerekiyordu :D

O zamanlar bende 99 model 1.8 Golf IV vardı. Ah ulan ah :D

O zamanı bilmiyorum ama şu anda asfalt oldukca iyi durumda ve yollar geniş,inişli çıkışlı kombıne virajlı oldukca süratli bir yol.Bayramda 3 kere gidip gelmek durumunda kaldım resmen yol notu çıkardım :)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Clk » 29 Eyl 2015, 09:16

Bg17 yazdı:Ee hani mercedes? Bmw nin yine ciddi ustunlugu olacagini dusunuyorum gerci...

Basar, motor teknolojisinde BMW. Mercedes'in yeni 450 kodlu benzin motoru yine en iyiler arasina girmeye aday.

Mercedes'te ki problem vites kutusu problemi. Motor karakteri ile vites kutusu yazilimlarinin uyusmadigini düsünüyorum. Hatta bu konu üzerine Affertalbach'ta AMG mühendisi ile yaptigim muhabette kendileri de konuyu kabul etti ve neden olarak Motor ömrünü öne sürdü.

Mercedes'in özellikle AMG ile yakaladigi basari, karakter sahibi canavar motorlari göz ardi edilemez ama bir AMG fanatigi olarak standard motorlarda BMW'nin üzerine üretici oldugunu düsünmüyorum ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj afl » 29 Eyl 2015, 09:27

Baran yazdı:
Cct yazdı:
Baran yazdı:Yeni favorim şile yolu denemek isteyenle trafikte yürürüz kombine virajlı ve çoğu 180+ km ile kayarak girilebilecek virajlar cok keyifli :)

Üniversitedeyken Işık şile kampüsünde kalan kız arkadaşım vardı. Yurtlara okul dışı giriş çıkışlar bir saatten sonra sıkılaştığından kendi okulumdan çıkıp o bahsettiğin yollarda son sürat gitmem gerekiyordu :D

O zamanlar bende 99 model 1.8 Golf IV vardı. Ah ulan ah :D

O zamanı bilmiyorum ama şu anda asfalt oldukca iyi durumda ve yollar geniş,inişli çıkışlı kombıne virajlı oldukca süratli bir yol.Bayramda 3 kere gidip gelmek durumunda kaldım resmen yol notu çıkardım :)

Baran, Ömerli'de oturup Zincirlikuyu'da çalışıyorum, bahsettiğin o yolun bir kısmını her gün gidiyorum. Bayramda sakin olmuş ama son bir kaç yıldır hafriyat kamyonları yüzünden çok tehlikeli bir hal aldı. Üç şeridi de kapatıyorlar, hız kaybetmemek için aniden önüne kırıyorlar, yollara kum, taş, çakıl dökülüyor ve hemen her hafta en az bir ciddi kaza oluyor. Hele Ömerli den sonra Şile ye kadar pek yerleşim alanı da olmadığından tam kamyon cangılı oluyor. Normal bir günde hiç zevk almayacağına eminim. Aman dikkat.

MertYe geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Clk » 29 Eyl 2015, 09:32

Tgm yazdı:
Clk yazdı:3 Litre dizel'e 300 Km Tacho koymakla defeat device kullanmak arasinda ne fark var? Birinde kurumlari kandiriyorsun digerinde müsteriyi.

220 Km üzerinde cekisi güclü olan (S ve RS) disinda VW motoru yok! A7 3.0 TDI hizlanma videosunu dikkatle izleyin. Cekisin nasil düsütügünü görün. Bu arada GPS degeri göz önüne alinirsa (255 Km/Saat tacho degeri icin GPS degeri 240/245 Km/Saat arasidir) performansi vasat olarak kabul edebiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=-Qcouc4xuu0

Bu'da BMW 335D videosu

https://www.youtube.com/watch?v=yfuLmuIxBLs

arada ki farkin acik oldugunu düsünüyorum. Demek ki neymis AUDI 300 Km tacho'yu koyunca araba yürümüyormus. :lol:

Ilgilenenler icin iki arac arasinda ki agirlik farki 60Kg ve BMW lehine. :geek:

Bu iki araç özelinde mi 80 kg fark var?

Çünkü standart bir A7 3.0 dizel 1850 kg iken, 335d 1570 kg. Arada 300 kg var neredeyse. Karşılaştırmayı motorlar için mi yapıyoruz? Kasa neden buna dahil değil? A7'nin Mercedes'deki rakibi CLS, BMW'deki rakibi de 6 serisi grancoupe dir. A7'yi 3 serisi ile mi kıyaslayacağız?? Buyrun A7 ile aynı özelliklerde (3000 cc dizel 313 hp, 630 tork, 1850 kg) bir 640d gran coupe hızlanması.. Altta da A7 var. BMW lehine fark nerde göremedim..

https://www.youtube.com/watch?v=Z_bhWgL0fds

https://www.youtube.com/watch?v=WIrBwEZxQUM

Tgm, agirlik karsilastirmasini xdrive, ekstra 2 kapi ve 35d motorun ekstra agirligini da isin icerisine katarak yaparsan farkin 80 kg oldugunu görürsün ;) 1570 kg coupe ve düz arac icin ki bu DIN normu. EU normu 1645 Kg :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Tgm » 29 Eyl 2015, 13:09

Clk, her ne olursa olsun koca A7'yi (cüsse olarak) 3 serisi ile karşılaştırmak doğru değil bence.. Ki standart bir 3 serisinde kullanılmış belkide en güçlü motorla.. Basit düşünüyor olabilirim ama mantıklı değil mi?? :)
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Clk » 29 Eyl 2015, 13:53

Tgm yazdı:Clk, her ne olursa olsun koca A7'yi (cüsse olarak) 3 serisi ile karşılaştırmak doğru değil bence.. Ki standart bir 3 serisinde kullanılmış belkide en güçlü motorla.. Basit düşünüyor olabilirim ama mantıklı değil mi?? :)

Sinif karsilastirmalari konusunda haklisin :thumbup: Ben sadece olayi "agirlik" acisindan ele almistim ;)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Tgm » 29 Eyl 2015, 14:06

Clk yazdı:
Tgm yazdı:Clk, her ne olursa olsun koca A7'yi (cüsse olarak) 3 serisi ile karşılaştırmak doğru değil bence.. Ki standart bir 3 serisinde kullanılmış belkide en güçlü motorla.. Basit düşünüyor olabilirim ama mantıklı değil mi?? :)

Sinif karsilastirmalari konusunda haklisin :thumbup: Ben sadece olayi "agirlik" acisindan ele almistim ;)

:thumbup: :champ: :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad, Cimuanos, Google [Bot], sphinx ve 105 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners