TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj Clk » 28 Eyl 2015, 17:56

3 Litre dizel'e 300 Km Tacho koymakla defeat device kullanmak arasinda ne fark var? Birinde kurumlari kandiriyorsun digerinde müsteriyi.

220 Km üzerinde cekisi güclü olan (S ve RS) disinda VW motoru yok! A7 3.0 TDI hizlanma videosunu dikkatle izleyin. Cekisin nasil düsütügünü görün. Bu arada GPS degeri göz önüne alinirsa (255 Km/Saat tacho degeri icin GPS degeri 240/245 Km/Saat arasidir) performansi vasat olarak kabul edebiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=-Qcouc4xuu0

Bu'da BMW 335D videosu

https://www.youtube.com/watch?v=yfuLmuIxBLs

arada ki farkin acik oldugunu düsünüyorum. Demek ki neymis AUDI 300 Km tacho'yu koyunca araba yürümüyormus. :lol:

Ilgilenenler icin iki arac arasinda ki agirlik farki 60Kg ve BMW lehine. :geek:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Baran » 28 Eyl 2015, 18:46

BMW :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Bg17 » 28 Eyl 2015, 20:34

Ee hani mercedes? Bmw nin yine ciddi ustunlugu olacagini dusunuyorum gerci...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj MertYe » 28 Eyl 2015, 22:34

Clk bir ara ben arabayla yaşadığım macerayı anlatayım zaten Audi'yi gömersin direk. Enteresan hareketler yapıyor araba.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Tgm » 28 Eyl 2015, 22:39

Ne yapmış olabilir ki Mert? :) Sen ne komut verirsen araba onu yapar. Hatta bu araç fazlasını yapar. 580 Nm tork'a sahip bir 3.0 dizel.. Hakkını yeme aracın
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Tgm » 28 Eyl 2015, 23:13

Clk yazdı:3 Litre dizel'e 300 Km Tacho koymakla defeat device kullanmak arasinda ne fark var? Birinde kurumlari kandiriyorsun digerinde müsteriyi.

220 Km üzerinde cekisi güclü olan (S ve RS) disinda VW motoru yok! A7 3.0 TDI hizlanma videosunu dikkatle izleyin. Cekisin nasil düsütügünü görün. Bu arada GPS degeri göz önüne alinirsa (255 Km/Saat tacho degeri icin GPS degeri 240/245 Km/Saat arasidir) performansi vasat olarak kabul edebiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=-Qcouc4xuu0

Bu'da BMW 335D videosu

https://www.youtube.com/watch?v=yfuLmuIxBLs

arada ki farkin acik oldugunu düsünüyorum. Demek ki neymis AUDI 300 Km tacho'yu koyunca araba yürümüyormus. :lol:

Ilgilenenler icin iki arac arasinda ki agirlik farki 60Kg ve BMW lehine. :geek:

Bu iki araç özelinde mi 80 kg fark var?

Çünkü standart bir A7 3.0 dizel 1850 kg iken, 335d 1570 kg. Arada 300 kg var neredeyse. Karşılaştırmayı motorlar için mi yapıyoruz? Kasa neden buna dahil değil? A7'nin Mercedes'deki rakibi CLS, BMW'deki rakibi de 6 serisi grancoupe dir. A7'yi 3 serisi ile mi kıyaslayacağız?? Buyrun A7 ile aynı özelliklerde (3000 cc dizel 313 hp, 630 tork, 1850 kg) bir 640d gran coupe hızlanması.. Altta da A7 var. BMW lehine fark nerde göremedim..

https://www.youtube.com/watch?v=Z_bhWgL0fds

https://www.youtube.com/watch?v=WIrBwEZxQUM
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Baran » 28 Eyl 2015, 23:29

Beyler düzde herkes gazlar biri ötekinden hızlı olsa ne farkeder.Yeni favorim şile yolu denemek isteyenle trafikte yürürüz kombine virajlı ve çoğu 180+ km ile kayarak girilebilecek virajlar cok keyifli :)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj MertYe » 28 Eyl 2015, 23:35

Geçen sene Ağustos ayında araba şanzıman arızası vermişti o arıza sırasında servise gitti 3300 lira civarı bir tutar tutmuştu. Babam servisle kavga edince garantisi bitmiş olmasına rağmen garantiden değişmişti sürekli yetkili serviste bakım yapıldığı için ve bizim şanzımana kullanıcı hatası olarak bir müdahale etme şansımız olmadığı için

Resim

El frenide çalışmıyordu servise girdiğimizde.
Resim

1 sene geçti o olaydan sonra arada babamda kullanırken 2-3 defa yolda giderken araba kaymış.

Günlerden bir pazar günüydü sabah 6:45 de işyerine gidebilmek için yola çıktım gidiyordum giderkende 100-150 km/h saat aralığında hızlarla gidiyordum. Bir viraja girdiğim sırada araba bir anda arkadan kaymaya başladı. Toplamak için ciddi efor sarfettim ve 4 defa yön değiştirdi araba bir sağa bir sola olacak şekilde.

Ondan sonrada araba bir anda D1 yazan vitesten D2 ye gecmiyordu devir yeteri kadar artınca D3 olacak şekilde atıyordu vitesi. Bir benzin istasyonuna girdim sorun olmaması adına tam istasyonun içine girdiğimde araba gaz yememeye başladı. O sırada ciddi bir kaza riski atlattığım için resim çekmeyi akıl edemedim.

Resim

Resim

Servisten arayıp bu sefer 11.000 küsür TL hasar var şanzımanda ama garantiden bunuda halledicez diyip onu da yaptılar yine ama ben o anı yaşadıktan sonra korkarak kullanıyorum arabayı. Arabayı servisten alırken aracın beynindeki verilerden 117 km/h ile viraja girdiğini öğrendik bak babanada söylemedim yine iyisin diyen servis müdürüde ilginç oldu. Ki o viraja 150 ile giren Fluence'ları düşününce Audi'nin böyle birşey yapması hakikaten çok yanlış. Arabanın bozulma sebebi ise elektronik aksamlarının çok olması zamanla bozulabileceği falan olarak söylendi.

Edit: Baya uzun oldu yazı telefondan yazdığım için hatalar olmuş olabilir. Yazım hataları affola
Kullanıcı avatarı
MertYe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], cbmad, Cimuanos, Google [Bot], sphinx ve 105 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners