Değerli Dostlar,
Sıkı durun şimdi;
Sn. razz sağolsun adres verince hemen bastım gittim Natilus AVM Özgür saate. Teknik servis yetkilisine daha tam cümleyi söylemeden "o bezeli değiştirmek için açma boşluğu" dedi.
Arkadaşlar yalan olmasın ben kendimden çok emindim. Bu kesinlikle bir hata diye düşünüyordum giderken. Yetkili ikna olmadığımı görünce gitti vitrinden 2-3 tane Maurice L. getirdi ve evet arkadaşlar hepsi aynı. O boşluk hepsinde var. Anlattı diver tipi saatlerin bezeli rahatça sökülür ama bu saatte bu boşluk olmassa sökülemez dedi. İlerde bezel darbe alır ağır bir hasar olur sökmek için bu boşluk gerekli dedi.
Vallahi sırtımdan bir ton yük kalktı. Sonuçta ben saçma bulsamda saatim orjinal ve sıfır bunu anladım. Hem de amiyane tabiri ile dumur oldum. Arkadaşlar orada görüştüğüm kişi bunun aynısını da gösterdi ve fiyatına baktım 6100 TL. Bu fiyatta ve Maurice Lacroix marka bir saatte hatta saatlerde böyle birşey olması bence çok abuk sabuk. Evet ben usta değilim koskoca firma yaptıysa belki raconu budur. Ama daha önce hiç görmediğim için çok şaşırmış ve kesinlikle bir hata demiştim.
Evet arkadaşlar bu başlıkta da birşey öğrenmiş olduk hep beraber.....