Kedi olayına açıklık getireyim beyler,her canlıyı sevenlerden degilim birkere,ben savunmasız canlilara acırım o kurtardigim yavru ölmek uzereydi cok sevimliydi kopek beslemiyor olsam kesin sahiplendirmezdim.Şu anda fabrikanin bahcesinde krallar gibi bakiliyor.Normalde kedi sevmem nedenleri uzun uzun anlatmayacagim ama kopekler icin heralde canimi veririm.Organlarimi insanlara degil kopeklere bağıslamayi cok isterdim ama malesef tıp buna izin vermiyor Sokakta kopeklere kotu muamele eden kac kisiye kufrettim sövdum saldirdim heralde 15i gecmistir.Gelgelelim arabama gözüm gibi bakarim arka koltuguna birinin oturdugu sayılıdır kendim yikarim cilalarim ki gecen hafta gercek nano kaplama yaptirdim 2000tl verip 1 sene gidecek koruyucu özel bir cila.Resimlerini paylasacagim otomobil bolumunde.Neyse kapali garaja bikac sene once 1 kedi dadandi butun arabalarin ustunde uyuyor tirnaklariyla çiziyor ben bunu aldim disari koydum yine girdi nasi girmisse sonra 3 kedi oldular arabayi yikiyorum 3 saat cilaliyorum bi iniyorum heryer pati izi.Gittim islak kedi mamasi alip icine fare zehri karistirdim hepsi vefat etti.Bu guzel biseymi dogru biseymi tartisilir ama benim hayvan sevgim adamina gore degisiyor sanirim.Restoranlardada otururken kediler gelir su atarim sonra üzülurum beslerim tüm tabagimi veririm.Kediler kustah hayvanlardir seven sever sevmeyen sevmez ama ne yalan soliyeyim yine girse kapali garaja yine ayni seyi yaparim heralde.
Kedilerin doğası farklıdır, bu nedenle biz onları küstah sanıyoruz. Örneğin bir kedinin en zayıf ve savunmasız yeri karnıdır, orayı ellerseniz büyük ihtimalle sizi tırmalar ve ısırır, ama bunu incitmeden yapar. O sivri ön dişlerini etinize çok kolaylıkla geçirebilecekken pekala bunu yapmaz.. Ayrıca kediler tam olarak evcilleşmemiş bir türdür, vahşi doğalarını diğer evcilleşmiş türlerden çok daha fazla korurlar. Bence bu olumlu bir özellik..
2015 yılında yılın köpeği ödülü, evinin önünde bisiklet süren bir çocuğu komşu köpeğin saldırısından koruduğu için Tara isminde bir kediye verildi, belki okumuşsunuzdur.
Aslında hayvanların çoğunlukla bizim şefkatimize ihtiyaç duymaları ve insafımıza kalmaları baskın bir tür olarak bu gezegenin her bir köşesini kendimiz için yaşam alanına çevirmiş olmamızdan kaynaklanıyor. Örneğin ağaçları kesip AVM yapıyoruz, sonra yuva yapacak alan bulamayınca kuşlar mecburen balkonlara tünüyorlar. Geçenlerde balkona yuva yapan kuş fotoğrafı paylaşmıştım hatırlarsanız. Sonra o sersem kuşlar yumurtaya sahip çıkamadılar, karganın biri gelip yumurtaları yedi. Kuşlar pes etmediler, yine yumurta yaptılar, bu defa bir tanesi hayatta kaldı. Gördüğünüz gibi balkonun içine s*çmışlar. Bu dairede bir aile yaşıyor olsaydı muhtemelen buna izin vermeyecekti. Ama benim yaşama hakkım olduğu kadar diğer canlıların da yaşama hakkı var. Hatta ben düşünebilen bir canlı olduğum için benim onlara karşı ayrıca bir sorumluluğum var.
Bu arada yukarıda paylaştığım video yanlış anlaşılmasın, ben köpekleri de kedileri de çok severim. Hepsinin yeri ayrı. Evin önünde genişçe bir park var, kedi köpek cenneti gibi. Fırsat buldukça besliyorum hepsini..
afl, geçmiş olsun.. Artık daha az risk taşıyan ilgi alanlarına yoğunlaşmalısın, saat tamiratı gibi..
En son asymptote tarafından 22 Ağu 2015, 13:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein