Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
clk yazdı:... baslik sadece benim saat toplama hastaligima yönelik yazilan birsey...
Durum iyi. Hastamız en azından hasta olduğunu biliyor, kabulleniyor Ancak tedavi olmak istiyor mu İşte cevabı zor olan soru bu İkinci zor soru da, diyelim ki tedavi olma istedi... O zaman ne yapacağız
Daha mı yaklaşırım yoksa biraz uzaklaşır mıyım bilmem ama; elinde olmayan, beğenini kazanmış, Alman markası olup, İsviçre'de üretilen, güzel saatleri olan, yakınlarda forum saati konusunda adı geçen,....
Bravo Sedir. Dogru bildin. Yalniz Tourby 100% alman isciligi. Kasa, Cam hatta deri kayis bile alman sadece mekanizma ETA yada UNITAS. Kisacasi Isvicre üretimi demek dogru olmaz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Aferin bana. Birkaç ay önce adını duymadığım bir saat markasını bugün tahmin ediyorum. Acemilikten Swiss Made ile Swiss Mvmt ayrımını yapamamışım ama onu da öğreniriz zamanla. Sıra modele geldi ama gündüz için biraz uyumam gerekli. Sabah birkaç ipucu bulursam modeli de bulup, saat eline geçmeden resimleri buraya yükleriz!