Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
sabah saatin 2:42'si (04.09.2010) ve ben yine yaptim yapacagimi Ne yaptigimin cok önemi yok ama nasil bekleyecegim önemli... Yaklasik 7 ile 10 gün arasinda beklemem gerekiyor
Bir taraftan cok mutluyum diger taraftan sabirsiz...
Bu sefer ne acaba?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
"Yine" dediğine göre Yine bir Rolex'tir. İnternetten satın almıştır. Rolex alacaksa kolunda denemesi pek de gerekmez bu nedenle internetten alabilir diyorum. Ama clk'nın internetten alacağı bir Rolex yoktur diye de düşünüyorum. Yine dediği için elindeki markalardan biri olmalı. Ama clk'yı sevince sokmalı. Mecbur bekleyeceğiz artık.
Karşılıklı tahmin oynayacak isek clk'nın "Merakla beklenen koleksiyon resimleri" başlığını açıp, mevcutlardan tahmine devam edebilirim. Hayırlı sabahlar. Burada şu anda imsak oldu.