TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Mesaj MertYe » 02 Ağu 2015, 22:42

Son gelen saatten sonra ailenin geleceği bence çok iyi değil. Seçim yaparken kolay beğenmemeniz kuvvetle muhtemel. Tabi platin bir daytona neden olmasın diyor ve ortalığı karıştırıyorum.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Bg17 » 02 Ağu 2015, 23:06

Bi ara panerai bakiyordun...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Cct » 03 Ağu 2015, 03:32

Ce262 :champ:

Ciddi bir deri kayış eksiği mevcut :!: Ayrıca Bg17'ye Panerai dedirtmekte zordur, bir bildiği vardır :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Bg17 » 03 Ağu 2015, 06:09

Cct yazdı:Ce262 :champ:

Ciddi bir deri kayış eksiği mevcut :!: Ayrıca Bg17'ye Panerai dedirtmekte zordur, bir bildiği vardır :D

Panerai bana gore degil, ama ce262 yasinda ve koleksiyon icin ideal saat...

Sendeki paneraileri de begeniyorum Can. Uzaktan seviyorum diyelim, benden uzak olsun da ;)
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Ce262 » 04 Ağu 2015, 19:01

MertYe yazdı:Son gelen saatten sonra ailenin geleceği bence çok iyi değil. Seçim yaparken kolay beğenmemeniz kuvvetle muhtemel. Tabi platin bir daytona neden olmasın diyor ve ortalığı karıştırıyorum.

Maalesef oyle bir sorun var, haklisiniz.. En azindan mantikli bir butce icerisinde bir secim yapmakta zorlanmaya basladim. Platin bir Daytona kesinlikle cok guzel olabilirdi, fakat 2 yil'dir fisildamama ragmen gelmiyor :D Ote yandan uzun suredir aklimda olan AP icin ise, Isvicre'ye tasinma plani ortaya cikinca, onumuzdeki yila kadar beklemeye ve butcemi hazirlamaya karar vermistim.. O yuzden simdilik sinirli bir butce ile deri kayisli bir saat secmeye calisiyorum, fakat zor gibi.

Bg17 yazdı:Bi ara panerai bakiyordun...

Bg17, evet bir sure ozellikle PAM424 almak icin hazirlik yaptim, fakat ust uste gelen aksilikler yuzunden alamamistim.. En sonunda deneme firsati buldum ve 47mm'nin benim icin ne kadar kotu bir fikir oldugunu gordum :lol: Panerai olarak aklimdaki saat aslinda PAM00024, Submersible 44mm. Fakat ilk once koleksiyona eklemek istedigim saat deri kayisli, dress watch olarak kullanabilecegim bir saat. Her ne kadar Panerai genel olarak bu kriterlere uyabilse de, aklimda olanlar simdilik biraz daha farkli. Belki de dogru Panerai'i bilmedigim, bulamadigim icin boyle dusunuyorumdur gerci.

Cct yazdı:Ce262 :champ:

Cct, ben de ayni sekilde dusunuyorum :champ: deri kayis eksigini tamamlamak icin su ana kadar Omega, Zenith, JLC ve hatta Corum modellerine baktim. Simdilik butcem pek yeterli degil aslinda, fakat gerek ikinci el, gerek yurtdisi alimina acik oldugum icin onumuzdeki bir kac ay icersinde deri kayis eksigini tamamlayabilecegimi umuyorum. Panerai'a yeterince bakmamis olabilirim aslinda, fakat su ana kadar JLC Master Chronograph ve discontinued bir Omega Deville Chronograph modeli gozume takilmadi degil.. Biraz daha inceleyip, dusunup, sanirim uygun bir baslik altinda forum'da danisarak fikir almam gerekebilir. Corum Legend 42 serisi bile aklima takildi aslinda, fakat bu kez de elimdeki Challenge 44 bosa cikacak, ve yerine o fiyat araliginda, o kadar severek takabilecegim casual/smart casual, rubber strap saat bulabilecegimden supheliyim.

Bg17 yazdı:Panerai bana gore degil, ama ce262 yasinda ve koleksiyon icin ideal saat...

Sendeki paneraileri de begeniyorum Can. Uzaktan seviyorum diyelim, benden uzak olsun da ;)

Aslinda ben de cok begeniyorum, ama uzaktan mi seviyorum anlayamadim.. Sahip olmak istedigim bir saat oldugunu dusunuyorum, fakat alimina oncelik veremiyorum her neden ise :? Karsima cikan modellerin surekli 45-47mm capinda olmasi da etkiliyor olabilir.. Begendigim modeller ise hem butcemi asiyor, hem de o fiyat araliginda ilk tercihim olmaktan cikiyor yine :(
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullanıcı avatarı
Ce262

Mesaj hozburun » 04 Ağu 2015, 20:06

Ce262 Harika saatler :super: Tebrikler :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Bg17 » 04 Ağu 2015, 21:42

Ce262 senin jaeger in gelmis... Farklibisey bakmana gerek yok...

Master control veya ultrathin serisinden hepsi olur. Master chrono cok guzel bir saat hemde spor...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Stratocaster » 14 Ağu 2015, 12:43

Merhaba foruma yeni katıldım İstanbul'da yaşıyorum. Mali müşavirim. Bütçe imkanlarım doğrultusunda saat almayı severim. Görüleceği üzere giriş seviyesinde bir kaç otomatik saate sahibim hepsini ayrı ayrı koluma takmaktan büyük keyif alıyorum.

Şu an araştırmalarım otomatik kronolu bir saat almak üzerine yoğunlaştı ; Longines Master Collection şu an için önde gözüküyor. ikinci el de dahil her türlü önerinize açığım şimdiden teşekkürler.

Akif,

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Stratocaster

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: onur226, ylmaz94 ve 81 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners