D羹n emin繹n羹ndeydim biraz saat癟ileri gezdim:)
Nomos orion 38

Bu saati her geldiimde deniyorum en sonunda takvimsiz modelini al覺cam galiba:) beyaz sade kadran覺, mavi kollar覺 ve small second harika 38 mm 癟ap覺da hi癟 k羹癟羹k durmuyor hatta benim bileklerim ince olduu i癟in iyi bile diyebilirim:) ayr覺ca saat olduk癟a ince san覺r覺m kurmal覺 olmas覺n覺zda etkisi vard覺r. Cam arka kapa覺ndan mekanizman覺n g繹z羹kmeside 癟ok ho.
Breatling cronomat 41

Bu saatede 癟ok g羹zeldi kordonu kasas覺 癟ok kaliteli duruyor ve saat 癟ok g繹sterili inhouse olmas覺da ayr覺 g羹zel fakat fiyat覺 olduk癟a pahal覺yd覺 21 bin civar覺yd覺 galiba. Bu b羹t癟ede suan rolex ve panerai d羹羹n羹rd羹m san覺r覺m. Bide 44 mm olan modeli vard覺 ama bu daha ideal.
Victorinox inox

Forumda konusu baya gecti bu saatin. fotoraflarda baya houma gidiyordu zaten ger癟eini daha 癟ok beendim:) Bidaha Quartz saat almam diye d羹羹n羹yordum fakat bu saat i癟in d羹羹ncemi deitirebilirim:) Saat g羹nl羹k kullanmak i癟in cok ideal. zellikle siyah kadranl覺s覺 cok g羹zel dierleri fotoraflardaki kadar ii deildi bence daha ucuz duruyorlar. Internetten dayan覺kl覺l覺k videolar覺n覺 izledim olduk癟a etkileyici:) bezelinede bay覺ld覺m ben durday覺m diyor saat fakat takvimsiz olsa daha g羹zel olabilirdi en az覺ndan kadran renginde olsayd覺.
Zenith elite ultra thin

Bu saatinde incelii ve rotor sekli olduk癟a g羹zeldi 癟ok 覺k saat.