Saatolog 2025 Online Sipariş İçin Tıklayınız

Longines Conquest vs TAG Heuer Aquaracer Seçim Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Longines Conquest vs TAG Heuer Aquaracer Seçim Önerisi

Mesaj SeRxx » 01 Tem 2015, 14:49

Foruma hoş geldiniz :champ:

İki marka da benim gözümde aynı seviyede. TAG'ın şov amaçlı hareketleri dışında marka geneline yayılabilecek, elle tutulur bir yeniliğini henüz görmedim. Evir çevir, Sellita mekanizma koy, Seiko'dan esinlen vs. ... TAG zamanında çok sevdiğim bir markaydı ama şu an fiyatını hak etmeyen markalar listesinde.

TAG Heuer'ın Longines'den mekanizma aldığı ise kısmen doğru. Longines, Swatch Group bünyesinde olan bir marka ve TAG Heuer da bu ETA mekanizmaları Swatch Group'tan alıyor(du). Gerçi son zamanlarda Sellita kullanmaya başladı.

İyi indirim alınabilirse Longines Hydroconquest öneririm ben de :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mesaj roubini » 01 Tem 2015, 15:25

Hoşbuldum sayın SeRxx :champ:

Daha önce hiç otomatik saat kullanmadım. Dükkandaki arkadaş 2 yılda bir bakıma verilmesi gerektiğini orijinal servisten 20 günde geri geleceğini söyledi. Açıkçası pilli alıp bakımla uğraşmamayı düşünüyorum. Mağzada kalite olarak quartzında uzun ömürlü olduğu söylendi. Hafta sonu sirkecideki saatçilerde araştırma yapacağım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
roubini

Mesaj Tgm » 01 Tem 2015, 15:38

Hydro ve Aquaracer arasında malzeme ve işçilik konusunda sıklet farkı var. Hydro yu ayrı değerlendirmek gerek.

Tag'ın kısmen şişirilmiş fiyatlarına ben de katılıyorum. Ama kesinlikle longines tag ile aynı seviyede değil şahsi kanaatim.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj SeRxx » 01 Tem 2015, 15:45

Aslında bakım için kesin bir süre vermek çok yanlış olur; ama ortalama 5-6 yıl diyelim :thumbup:
roubini yazdı:Dükkandaki arkadaş 2 yılda bir bakıma verilmesi gerektiğini orijinal servisten 20 günde geri geleceğini söyledi.

Eğer saatlere karşı yoğun bir ilginiz yoksa ve hiç uğraşmak istemiyorsanız pilli saat almak mantıklı olur :thumbup:

Tabi araştırmalarınızı mağazalarla sınırlı tutmayın; forum içindeki başlıklarda da biraz zaman geçirip fikir edinmeye çalışın :thumbup:

Keyifli forumlar :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Caner1983 » 01 Tem 2015, 16:40

Tgm ye katılıyorum benim fikrimde aquaracer 500 m mavi olurdu bu modeli ayrı tutuyorum :thumbup:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj roubini » 01 Tem 2015, 17:56

Merhabalar,

Sanırım Tag Heuer Aquaracer alacağım ve bulduğum başka bir incelemeyi de sizlerle paylaşmak istedim.
http://dangdangdangdingdingding.blog.co ... acer-300m/

Sirkeci'den aldığım fiyatları da sizlerle paylaşacağım umarım oralara gittiğime değer.

Ayrıca Evren Saatin internet sitesinde yer alan bu saatte fiyatı yüzünden dikkatimi çekti. Aquaracer ile aralarında epey fiyat farkı var aldıktan sonra pişman olabileceğim bir saat midir acaba ?
http://www.evrensaat.com/urun/tag-heuer-waz1110ba0875/

Zaman ayırıp görüşlerinizi paylaştığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim dostlar.
Kullanıcı avatarı
roubini

Mesaj altıkırkbeş » 01 Tem 2015, 21:31

Linkte verdiğiniz saat quartz bir saat, bu meblayı quartza vermeyin o seviyelerde alınabilecek onlarca otomatik swiss mevcutken

roubini yazdı:Merhabalar,

Sanırım Tag Heuer Aquaracer alacağım ve bulduğum başka bir incelemeyi de sizlerle paylaşmak istedim.
http://dangdangdangdingdingding.blog.co ... acer-300m/

Sirkeci'den aldığım fiyatları da sizlerle paylaşacağım umarım oralara gittiğime değer.

Ayrıca Evren Saatin internet sitesinde yer alan bu saatte fiyatı yüzünden dikkatimi çekti. Aquaracer ile aralarında epey fiyat farkı var aldıktan sonra pişman olabileceğim bir saat midir acaba ?
http://www.evrensaat.com/urun/tag-heuer-waz1110ba0875/

Zaman ayırıp görüşlerinizi paylaştığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim dostlar.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj eraslani » 02 Tem 2015, 00:48

aquaracer 300 kullanıcısı olarak bende longines ile karşılaştırıldığında tag tavsiye ederim.
alternatif olarak oris aquisdate bakılabilir..bana göre omega po ya kadar tercih bunlardan biri olmalı.
Kullanıcı avatarı
eraslani

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ugurartut ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners