Cct yazdı:kilimanjaro
Tgm
Clk, Amarok Canyon düşünüyorum. Ayırabildiğim bütçede gerçekten istediğim gibi bir araba yok. Gönlümden Golf R, S3 gibi modeller geçiyor ama kendimi çok zorlamak istemiyorum. C sınıfı veya 3 serisi gibi modellerde pek bana göre değil. İkinci el düşünmediğim için seçeneklerim biraz sınırlı kaldı, dağ taş gezerim işte değişiklik olsun

MertYe, Ben 4 senedir severek kullanıyordum Scirocco'yu. Kullanıcı kitlesi son yıllarda biraz rezilleşsede benim bütün beklentilerimi karşıladı. Aslında yeni versiyonda çok güzel ama biraz komik olur aynı arabayı almak

Daha önce şirket arabası olarak Amarok'u kullandım, hemde hem şehiriçi, hem şehirlerarası hem de dağ taş arazi. Aslında iş gereği çok sayıda pick-up kullandım. (Isuzu'nun son kasası dahil tüm kasaları, Mitsubushi L200, yeni kasa Ford Ranger), bana göre pick-up'lar içerisinde hem şehiriçi kullanımda hemde şehirlerarası yolda en konforlu olan model Amarok yalnız arka koltuklarda oturanlar için rahatsız. 4x4 model olursa arazi yetenekleri de gayet iyi bir araç.
Ama performanslı araba kullanmayı seven biri için pick-up'lar genel olarak uygun değil bence de.