TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Yaz 2025 Bronz Bilekler / Daily Summer Wrist Check

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Yaz 2015 Bronz Bilekler / Daily Summer Wrist Check

Mesaj MertYe » 24 Haz 2015, 07:57

Istanbul'a doğru.

Tüm paylaşımlara

Her ne kadar unisex saat diye lanse edilse de annemin kullandığı 35mm bvlgari yi erkek saati olarak hiç beğenemedim. Istanbul'da kauçuk kordon operasyonu yapacağım için saate kolumda götüreyim bari dedim ama bir daha bileğimde bile denemem heralde :D

Resim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj platinum » 24 Haz 2015, 08:49

Cct yazdı:kilimanjaro :D :champ:

Tgm :champ:

Clk, Amarok Canyon düşünüyorum. Ayırabildiğim bütçede gerçekten istediğim gibi bir araba yok. Gönlümden Golf R, S3 gibi modeller geçiyor ama kendimi çok zorlamak istemiyorum. C sınıfı veya 3 serisi gibi modellerde pek bana göre değil. İkinci el düşünmediğim için seçeneklerim biraz sınırlı kaldı, dağ taş gezerim işte değişiklik olsun :D

MertYe, Ben 4 senedir severek kullanıyordum Scirocco'yu. Kullanıcı kitlesi son yıllarda biraz rezilleşsede benim bütün beklentilerimi karşıladı. Aslında yeni versiyonda çok güzel ama biraz komik olur aynı arabayı almak :)

Daha önce şirket arabası olarak Amarok'u kullandım, hemde hem şehiriçi, hem şehirlerarası hem de dağ taş arazi. Aslında iş gereği çok sayıda pick-up kullandım. (Isuzu'nun son kasası dahil tüm kasaları, Mitsubushi L200, yeni kasa Ford Ranger), bana göre pick-up'lar içerisinde hem şehiriçi kullanımda hemde şehirlerarası yolda en konforlu olan model Amarok yalnız arka koltuklarda oturanlar için rahatsız. 4x4 model olursa arazi yetenekleri de gayet iyi bir araç.

Ama performanslı araba kullanmayı seven biri için pick-up'lar genel olarak uygun değil bence de.
Kullanıcı avatarı
platinum

Mesaj zafeer » 24 Haz 2015, 09:38

Tüm paylaşımlara :champ:
Resim
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj silentroad80 » 24 Haz 2015, 10:06

Günaydın herkese
Resim
Kullanıcı avatarı
silentroad80

Mesaj Tgm » 24 Haz 2015, 10:36

Cct yazdı:kilimanjaro :D :champ:

Tgm :champ:

Clk, Amarok Canyon düşünüyorum. Ayırabildiğim bütçede gerçekten istediğim gibi bir araba yok. Gönlümden Golf R, S3 gibi modeller geçiyor ama kendimi çok zorlamak istemiyorum. C sınıfı veya 3 serisi gibi modellerde pek bana göre değil. İkinci el düşünmediğim için seçeneklerim biraz sınırlı kaldı, dağ taş gezerim işte değişiklik olsun :D

MertYe, Ben 4 senedir severek kullanıyordum Scirocco'yu. Kullanıcı kitlesi son yıllarda biraz rezilleşsede benim bütün beklentilerimi karşıladı. Aslında yeni versiyonda çok güzel ama biraz komik olur aynı arabayı almak :)

Burdan gözüken o ki çok koşturuyorsun Cct. Trafikte rahat ettirecek ve İstanbul gibi park sıkıntısının had safhada olduğu bir kentte daha kıvrak ve küçük bir araç olsa sanki daha iyi olur gibi ama.. :idea:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj kilimanjaro » 24 Haz 2015, 10:58

Can , çiflik falan mı kuracaksın kardeşim? bir kaç fotoğrafını gördümde ... kovboy şapkası , kot , çizme ve bir de ranger kemer harbiden yakışır sana ... bak bu durumda o kamyoneti alabilirsin :lol: he bir de şu benim ML gibi takoz bir saat yanında iyi gider :D
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj afl » 24 Haz 2015, 11:13

Bugün Chrono Tag

Resim
Kullanıcı avatarı
afl

TSF Yaz 2015 Bronz Bilekler / Daily Summer Wrist Check

Mesaj Cct » 24 Haz 2015, 12:00

Beyler görüşler için çok teşekkürler :champ:

Mevcutta boyutları gayet makul olan bir aracımız olduğundan pek boyut ve park olayını dert etmiyorum. Sıkıntılı lokasyonlar için Beetle hazır :thumbup: Konfor benim için en alt sıralarda yer alıyor. Ya iyi gitsin ya da engel tanımasın :D

Resim
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Ergİn ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners