Saatolog 2025 Online Sipariş İçin Tıklayınız

Rolex Yacht-Master 116622 Mavi Kadran Hakkında Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Yacht-Master 116622 Mavi Kadran Hakkında Bilgi

Mesaj afl » 19 Haz 2015, 12:40

Clk yazdı:Blancpain senin saat disinda dogru düzgün saat dizayn edemedigi gibi bunu da eline gözüne bulastirmis! :lol:

Kasma kendini Onat :D

Clk, Patek ve Lange ne zaman nasibini alacak merakla bekliyorum :lol: :champ: Yalnız şu son Pilot Calatrava yı hariç tutalım, ona benim de iki tokat atasım var hakikaten :evil:
Kullanıcı avatarı
afl

TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mesaj Clk » 19 Haz 2015, 12:51

Ohooo yine panayir yerine dönmüs burasi :D

Dizayn tamamen zevk meselesi. Dolayisi ile zevkleri tartismak yanlis. Benim begendigimi bir baskasinin, bir baskasinin begendigini de benim begenmem zorunlu degil.

Yukarida Blancpain dizayni olarak verilen saatlerden koluma takacagim tek bir saat yok. Olayin teknik kismi bambaska orada oturupta Blancpain gibi bir firmaya dil uzatmak kimsenin haddine degil ama dizayn dediginiz zaman ben halen Fifty Fathoms disinda bana hitap eden bir dizayni oldugunu düsünmüyorum ;)

afl, bahsettigin iki marka konustugumuz ligin disinda. O yüzden o markalar karsisinda tek yapabilecegim :super:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj MertYe » 19 Haz 2015, 13:52

OnatOzer in kullandığı blancpain e saygı duymamak zaten elde değil. Hele ki otoparkta araba içerisinde yüklediği lume fotografindan sonra. Umarım bir gün benimde sahip olma şansım olur.

Yacht-Master dan nasıl buralara geldik anlamadım ama blancpainin olduğu heryer güzel benim için
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj onatozer » 19 Haz 2015, 14:17

Blancpain lobisi sağlam çıktı, tüm göz nizamı olan Blancpain severlere :champ: :champ: :champ:

Clk yazdı:Dizayn tamamen zevk meselesi. Dolayisi ile zevkleri tartismak yanlis.

Clk yazdı:Blancpain senin saat disinda dogru düzgün saat dizayn edemedigi gibi bunu da eline gözüne bulastirmis!

Clk, Türkiye'ye dönersen siyaseti kesinlikle denemelisin, bu aralar çok popüler olan 24 saatte kendi ile çelişen siyasetçi akımı sayesinde epey başarılı olursun. :lol:

Dizaynı zevkin tartışmak yanlış diyip de dizayna laf atanın yine aynı kişi olması trajikomik :oops:

Dizayn tartışmak bana da aykırı, istersen Rolex-Blancpain mekanizma karşılaştırması yapalım :twisted: :twisted: :twisted:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Clk » 19 Haz 2015, 15:29

Ben ülkeyi terk etmis gitmisim siz kendi siyasetcileriniz ile kendinizi kurtarin yeter ;)

Bu arada hayal dünyan bayagi bir genis, mantik sinsilesi olmayan mesajlar yazmaya devam ediyorsun.

Bana saat öneriyorsun, önerdigin saat girgir samata adina olsa bile rezalet! Yapan kim? Blancpain! Swatch Group destegi ve reklamina ragmen fifty fathoms disinda saat satamayan kim? Blancpain? E bu saatin teknik anlamda eksigi olmadigina göre neden satmiyor? Cünkü dizayn kötü!

Bu sadece benim fikrim olmus olsaydi satis rakamlari farkli sonuclar gösterirdi :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 19 Haz 2015, 15:36

Bu arada sen sormadan ben yazayim Blancpain komplikasyon mekanizmalari ile Rolex'in boy ölcüsecek mekanizmasi bile yok :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj onatozer » 19 Haz 2015, 16:28

Clk yazdı:Swatch Group destegi ve reklamina ragmen fifty fathoms disinda saat satamayan kim? Blancpain? E bu saatin teknik anlamda eksigi olmadigina göre neden satmiyor? Cünkü dizayn kötü!

İki satır önce dizayn tartışılmaz yazan Clk nerede? Tezat açıklamalara mantık üretmek hakaten zor. :?

Ayrıca Blancpain grubunun reklam gücünü nerede kullanmış merak ediyorum. Bir yarış serisi dışında hangi mecrada reklam öğesi olmuş Allah aşkına. :lol:

Biliyorum, muhalif olmak ve tartışma yaratmak sana keyif foruma da magazin katıyor. Bir de bol cevap gelince Dallas tadında takip ediliyor, bol bol okunuyor.
Ama sadece keyfi yazılar üzerinden insanların satın aldıkları malların, hatta hatta koca global markaların hakkında herkese açık bir ortamda temelsiz fikirleri keyfi şekilde savurmak ne kadar doğru? Eğlence güzel tamam, ya salt bilgi? Ya bu markaların meraklılarının bilgi alma hakkı? Bu markaların yatırımlarını imal eden çalışanları?
Arkadaş arasında keyif verebilir belki ama umuma malolmuş ortamlarda heleki yetkilisinin böyle farazi ve keyfi mesajlar atması ne kadar doğru?
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Clk » 19 Haz 2015, 17:39

OnatOzer yazdı:
Clk yazdı:Swatch Group destegi ve reklamina ragmen fifty fathoms disinda saat satamayan kim? Blancpain? E bu saatin teknik anlamda eksigi olmadigina göre neden satmiyor? Cünkü dizayn kötü!

İki satır önce dizayn tartışılmaz yazan Clk nerede? Tezat açıklamalara mantık üretmek hakaten zor. :?

Ayrıca Blancpain grubunun reklam gücünü nerede kullanmış merak ediyorum. Bir yarış serisi dışında hangi mecrada reklam öğesi olmuş Allah aşkına. :lol:

Biliyorum, muhalif olmak ve tartışma yaratmak sana keyif foruma da magazin katıyor. Bir de bol cevap gelince Dallas tadında takip ediliyor, bol bol okunuyor.
Ama sadece keyfi yazılar üzerinden insanların satın aldıkları malların, hatta hatta koca global markaların hakkında herkese açık bir ortamda temelsiz fikirleri keyfi şekilde savurmak ne kadar doğru? Eğlence güzel tamam, ya salt bilgi? Ya bu markaların meraklılarının bilgi alma hakkı? Bu markaların yatırımlarını imal eden çalışanları?
Arkadaş arasında keyif verebilir belki ama umuma malolmuş ortamlarda heleki yetkilisinin böyle farazi ve keyfi mesajlar atması ne kadar doğru?

Onat, rating iyidir. Patron seviniyor :lol: Maasima cok zam yapinca bende rating garantisi verdim :lol:

Takilmis plak gibi neden benim marka kötüledigimi söyleyip duruyorsun? Blancpain satis rakamlarini bulursam paylasirim sonra tekrar konusuruz! Sadece forumlari gezsen zaten hangi saatin satip hangisinin satmadigini görürsün ;)

Teknik olarak Blacpain komplikasyonlari ile Rolex'in (bu arada karsilastirmayi yapan sensin ben degil) karsilastirabilecegin mekanizmasi bile yok mu bir markayi asagilamak yada yermek? :o

Salt bilgi diyorsun. Yaptigim her yorumu destekleyen Economistten, Financial Times'a, Isvicre ticaret odasindan, gazetelere kadar bir cok kaynak paylastim. Üniversite tezleri zaten sacma sapan seyler. Gerci ben bu bilgileri neden paylasiyorum ki? 2015'te halen "sakiz orucu bozar mi?" sorunu soruyoruz bu ülkede :lol: :lol:

Daha ne yapayim Cin'e ucup fabrikada PO'nun bilezik elimde cekik gözlülerle selfie mi cekeyim :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners