TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤svi癟re Saat Markalar覺 2014 Y覺l覺 Sat覺 Rakamlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 襤svi癟re Saat Markalar覺 2014 Y覺l覺 Sat覺 Rakamlar覺

Mesaj hakan1970 » 10 Haz 2015, 00:34

RM de yok listede
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Mesaj Clk » 10 Haz 2015, 10:53

Bu listede'nin liderinin g繹rmezden gelirsek tek sirket olarak en b羹y羹k basari PP'ye ait.

Cartier'in son d繹nemde yapmis oldugu atilimlar ile en gec 2 sene icerisinde listede 2. siraya gececgi d羹s羹n羹yorum.

Hayal kirikligi ise Tag Heuer ama aynen Cartier gibi bir atilim icerisindeler. 10 senelik s羹rec icerisinde listede cok farkli noktada olacaktir.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Emre » 10 Haz 2015, 11:44

-Rolex'in tart覺mas覺z liderlii 癟ok uzun s羹re devam eder. Kaliteyi d羹羹rmeden bu kadar fazla saat satmak m羹thi bir baar覺 :super:
-Cartier ve Panerai aras覺nda 繹yle bir k覺yaslama yapmak ne kadar doru olur bilmiyorum ama, Chrono24'te Panerai marka saat 4000 tane sat覺ta. Cartier'nin ise sadece Ballon Bleu ve Tank modelleri bu say覺n覺n 羹zerine 癟覺k覺yor.
-Omega bu sene Rolex'e 癟ok m羹teri kapt覺rabilir.
-Rado ve Breguet nereye kadar b繹yle devam eder muamma.
-Breitling'in pazarlama ve reklam konusunda 癟覺覺r a癟t覺覺n覺 tekrar g繹rd羹k. Markan覺n konumuna bakarsan覺z saat d羹nyas覺yla i癟 i癟e olmayanlara sorsan覺z Rolex'le, Omega ile ayn覺 konumda diyebilirler. Sat覺 rakamlar覺 ise bunun ger癟ekleme oran覺n覺n d羹羹k olduunu s繹yl羹yor.
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj onatozer » 10 Haz 2015, 13:49

Bu listeden 癟覺kan en b羹y羹k ders, imaj覺n ve PR'覺n satt覺覺d覺r. :thumbup: Kalite, model, mekanizma gibi geri kalan t羹m yorumlar subjektif kalacakt覺r.
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Clk » 10 Haz 2015, 14:15

OnatOzer yazd覺:Bu listeden 癟覺kan en b羹y羹k ders, imaj覺n ve PR'覺n satt覺覺d覺r. :thumbup: Kalite, model, mekanizma gibi geri kalan t羹m yorumlar subjektif kalacakt覺r.

Sadece PR satsaydi o cok sevdiginiz markanin satislari cok daha y羹ksek olmaliydi. Reklam yapacagiz diye Bond'u Clooney'i gectim Snoopy'e kadar inen bir markadan bahsediyoruz burada. PP'nin ciro basarisi olayin sadece PR kaynakli olmadiginin en b羹y羹k g繹stergesi.

Neredeyse her dergi'de billboard'ta etc. karsimiza cikan Tag Heuer'in ve Hublot'nun satis rakamlarinin d羹s羹k olmasi ise yine teoriye farkli bir muhalefet olusturuyor.

Kalite hic bir zaman subjektif bir kavram olmadi ve olmayacak. Model ve mekanizma konusuna katiliyorum.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj onatozer » 10 Haz 2015, 14:19

E Omega, Cartier hep 癟in mal覺 deil miydi Clk :roll: :lol: Bu markalar kalitesizdi hani? :twisted:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj SeRxx » 10 Haz 2015, 14:26

Onat bakan o markalar覺 en 癟ok in'liler al覺yor zaten. Kendin yap kendin al :D Hele bir de kendin 癟al kendin oyna versiyonu var ki allah kimseyi o duruma d羹羹rmesin ;)
OnatOzer yazd覺:E Omega, Cartier hep 癟in mal覺 deil miydi Clk :roll: [emoji38] Bu markalar kalitesizdi hani? :twisted:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj Clk » 10 Haz 2015, 14:37

Sizin ikinize hayranim. :D Ben "made in China -Swiss Made" geyigini (ki bu geyik icerisinde ki gerceklik payini g繹rmezden gelenlere akil fikir diyorum) belli basli makaleler ile destekledim. Konu uzamasin diye devamini getirmedim.

Ben fanatik oldugum icin anlamiyorum. Siz takilmayin Bond Snoopy devam edin. :lol:

Biz kendi kendimize y羹ksek semalarda takiliyor, kendimiz calip kendimiz oynuyoruz. :thumbup: :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: evreseli, trgy ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners