Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Herkese selam, az 繹nce bir arkasa覺m覺n uyar覺s覺yla foruma verdiim bir ilan覺m覺n iznim ve haberim olmadan Sahibinden.com al覺veri sitesine verildiini 繹rendim. S繹z konusu kiinin dier ilanlar覺na bakt覺覺mda yine foruma konulmu dier saatlerin ilanlar覺n覺n da olduunu g繹rd羹m. Hemen Sahibinden.com y繹netimine ikayet ettim, sizleri de uyaray覺m istedim. Ilanlar覺 olan arkadalar bak覺versin, sizin de ilan覺n覺z haberiniz olmadan Sahibinden.com a ta覺nm覺 olabilir Kiiye ulamaya 癟al覺t覺m ama baaramad覺m maalesef, dikkatli olmakta fayda var, alt覺ndan her ey 癟覺kabilir.
Sahibinden.com yetkilisi ile telefon ile g繹r羹羹p bildirim yapt覺m. Gereken ilemler yap覺lacakt覺r diye d羹羹n羹yorum. Daha 繹ncede forumdan benzer baz覺 ilanlar y羹klenmiti buraya sonra ikayet ile kald覺r覺lm覺t覺 diye hat覺rl覺yorum.Daha yeni 羹ye olmu 癟abuk farkedilmesi iyi oldu yoksa bir 癟ok kiinin ilan覺 buraya y羹klenecekti muhtemelen
Sahtekar saatlere ekspertiz yapm覺 fiyat k覺rm覺 veya artt覺rm覺 kendine g繹re Alacak olan varsa TAG Heuer'i 500 USD daha ucuza kelepir koymutum Omega gene buradand覺 ama kimin ilan覺 bakamad覺m. Onu kald覺rd覺 site az 繹nce.
Sabah erken saatlerde durumu farkeden Cct ve Creeindian'a uyar覺lar覺 ve konu i癟in teekk羹rler
Bende paneristi ve tag i farkettim bug羹n. Dedim Cct panerai'den s覺k覺ld覺 heralde haz覺r ilan a癟arken Bond'un Tag i da koyuverdi diye. Meer doland覺r覺c覺ym覺. Bu kadar erken farketmeniz iyi olmu. Inallah kimsenin can覺 yanmaz.
nce Tag'覺 g繹rd羹m, dedim Bond'un bir arkada覺 onun ad覺na a癟m覺 heralde. Sonra Panerai'覺 g繹rd羹m aa dedim benim saatten. Sonra biraz daha bakt覺m dedim ki "lan bu benim saat!"