necati yazdı:Bg17 yazdı:Aman dikkat hirsiz falan girmesin...killandiran adam bg17.
Amerikaya getiremedigim esyalari biraktigim depoya hirsiz girmis... Polis bana ne calindi diye soruyor, ne biliyim, hangi kutuda ne var, gorsem bile anlayamam ki...neyse sustum...sualti konusu ne hale geldi....
Geçmiş olsun Başar Bey.
Konulara bakınca aklıma geldi. Geçenlerde otomobilden indim. Bileğimdeki saat otomobilimin kapısına çarptı. Eşim kapıya baktı, ben saate. Saatlerimize bir şey olmasın yeter
mlm yazdı:Başar geçmiş olsun, üzüldüm..
Architecte yazdı:necati yazdı:Bg17 yazdı:Aman dikkat hirsiz falan girmesin...killandiran adam bg17.
Amerikaya getiremedigim esyalari biraktigim depoya hirsiz girmis... Polis bana ne calindi diye soruyor, ne biliyim, hangi kutuda ne var, gorsem bile anlayamam ki...neyse sustum...sualti konusu ne hale geldi....
Geçmiş olsun Başar Bey.
Konulara bakınca aklıma geldi. Geçenlerde otomobilden indim. Bileğimdeki saat otomobilimin kapısına çarptı. Eşim kapıya baktı, ben saate. Saatlerimize bir şey olmasın yeter
Daha beter kimseler var, mesela ben. Deprem olsa ilk kurtaracağım saatlerim olacak, o kadar. Eve hırsız girse saatlerime dokunmasın da ne yaparsa yapsın![]()
Yeri gelmişken, galiba saatlere en çok özen gösteren, sevip sayan biz erkekleriz. Eşime bakıyorum da nereye gitse bir saatini takısını orada unutuyor. Bir saati annesinde bir saati halasında biri eltisinde bir diğeri de kardeşinde şu anTabii ben çok kızıyorum bu duruma. -Neden her gittiğin yerde takını saatini bırakıyorsun' diye sorduğumda, mutfakta bir şeyler yapıyoruz, saatimi takımı ıslanmasın diye çıkarıyorum- diyor. Su almıyor kullandığın saatler, çıkarmasan da olur- diyorum, ıslanırsa kararır' diyor, ben de kararmayan değerli metallerdendir saatlerin diyorum, offf çıkarıyorum işte, sanki götürüp satacaklar diye cevap veriyor
Hatta geçen, 'madem bu kadar umursamıyorsun, saatlerini TSF forumda satışa çıkaracağım' dediğimde -al götür saat, ne yaparsan yap dedi bana.
Kadınları anlamak çok zor yau
Çok dertliyim bu konuda
Bg17 yazdı:Yase yazdı:Submarinerla ben de dalarım beyler300 m cunku sub, benim ki 100 m sadece bu sefer günahımı alıyorsunuz
Bond un 100 m gmt tt ile cok guzel deniz fotolari vardi...

Pro Diver TAG 

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir
|
||||||||||||||