TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Belas覺 ( Seiko 5 Military Al覺nd覺 )

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat belas覺

Mesaj dexmorgan » 14 Au 2010, 11:05

Jacques Lemans modellerini incelemenizi tavsiye ederim. Fiyat olarak uygun ve ayn覺 zamanda kaliteli saatler. Kendime bir tane alaca覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
dexmorgan

Ya: 42
Kay覺t: 25 Tem 2010, 22:17

Mesaj haydari » 14 Au 2010, 12:44

Yard覺mlar覺n覺z ve 繹nerileriniz i癟in 癟ok teekk羹r ederim. Burda ger癟ekten yard覺mc覺 olmak isteyen insanlar var.

Uzun uzun d羹羹nmeler ve herg羹n yapt覺覺m arat覺rmalar sonunda b羹t癟emin baya alt覺nda olan seiko 5 military saat almaya karar verdim.
Ancak bu saat saat癟ilerde yok san覺r覺m mecburen gg den almal覺y覺m. GGde bu saatlerin sahtesi olabilirmi fiyatlar覺 120-150 aras覺nda deiiyor. Bana 繹nerebileceiniz g羹venilir bi sat覺c覺 varsa memnun olurum.
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
haydari

Ya: 39
Kay覺t: 09 Au 2010, 17:29

Mesaj SherlockHolmes » 15 Au 2010, 02:00

Bu forumda ger癟ekten 癟ok yard覺msever arkadalar覺m覺z bulunuyor. Bana da bir tane seiko 5 ald覺racaklar bu gidile :)

Seiko 5 lerin 癟in taraf覺nda 羹retilmi olanlar覺ndan uzak durmak gerekiyor. Yan覺lm覺yorsam ayd覺n saat firmas覺 bu seiko 5 lerin orjinallerinden tekrar satmaya balayacakt覺 ama hen羹z bir gelime yok. Salam bir sat覺c覺ndan olmak kayd覺yla ben de seiko 5 alacaklar aras覺na kat覺lm覺 bulunuyorum. G羹venilir bir sat覺c覺 bulmadan almamak laz覺m , o y羹zden bir s羹re daha beklemek gerekiyor san覺r覺m.

襤yi akamlar
Kullan覺c覺 avatar覺
SherlockHolmes

Kay覺t: 08 Kas 2009, 13:50

Mesaj Wwtr » 15 Au 2010, 02:51

haydari yazd覺:Yard覺mlar覺n覺z ve 繹nerileriniz i癟in 癟ok teekk羹r ederim. Burda ger癟ekten yard覺mc覺 olmak isteyen insanlar var.

Uzun uzun d羹羹nmeler ve herg羹n yapt覺覺m arat覺rmalar sonunda b羹t癟emin baya alt覺nda olan seiko 5 military saat almaya karar verdim.
Ancak bu saat saat癟ilerde yok san覺r覺m mecburen gg den almal覺y覺m. GGde bu saatlerin sahtesi olabilirmi fiyatlar覺 120-150 aras覺nda deiiyor. Bana 繹nerebileceiniz g羹venilir bi sat覺c覺 varsa memnun olurum.
Resim

Ben sadanozcan rumuzlu ah覺stan bir al覺veri yapt覺m ve gayet memnunum.Tavsiye ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Wwtr

Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02

Mesaj haydari » 15 Au 2010, 14:56

Bu modeller 癟aplar覺 37mm lik olanlarm覺 Bunlar覺n birde 42mm olanlar覺 varm覺 onlardan bulmaya 癟al覺覺yorum ama hen羹z bulamad覺m ggde. Bir ka癟 sat覺c覺ya sordum ama malesef tek model varm覺 onlarda 37 mm olan model yani.

@SherlockHolmes
Bende ggden al覺cam bu gidile. Sat覺c覺lar覺n profillerini inceledim bi ka癟覺n覺n. Sat覺 say覺s覺 fazla olan ve puan覺 %100 olan sat覺c覺lardan almak g羹venli olur diye d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
haydari

Re: Saat Belas覺

Mesaj bstsn » 21 Au 2010, 19:54

Merhaba. Ben foruma k覺sa bir s羹re 繹nce 羹ye olmama ramen buradan pek 癟ok ey 繹rendim. Bu nedenle hepinize 癟ok teekk羹r ederim. Forumda ge癟irdiim k覺sa s羹re sonunda yakla覺k bir ay 繹nce gg'den bir Seiko 5 ald覺m ve u an gayet memnunum. Seiko 5'in 37 mm olan覺n覺 kullan覺yorum ve yakla覺k bir hafta 繹ncesine kadar 42 mm'lik modeli olduundan habersizdim. Umar覺m site ad覺 vermemde mahzur yoktur: donan覺mhaber forumunda konu d覺覺 b繹l羹m羹nde bir saat bal覺覺 var. 42 mm'lik Seiko 5'i 癟ok uygun fiyattan vereceini s繹yleyen bir 羹ye vard覺. ye ad覺 "polish". Kendisiyle irtibata ge癟menizi tavsiye ederim. Elinde bir tane olduunu s繹yl羹yordu. Umar覺m sat覺lmam覺t覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
bstsn

Ya: 46
Kay覺t: 08 Nis 2010, 14:20

Mesaj sosyalcan » 21 Au 2010, 21:18

Saati alabildiniz mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
sosyalcan

Kay覺t: 17 ub 2010, 17:12

Mesaj haydari » 23 Au 2010, 14:00

42mm lik model almaktan vazge癟tim 癟羹nk羹 bileklerim 癟ok kal覺n deil. Bende gg den almaya karar verdim. K覺smetse siyah renkli olandan al覺yorum...
Kullan覺c覺 avatar覺
haydari

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 78 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners