Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Gerçekten güzel bir gündü. Tüm arkadaşların teknik bilgilerine ve zevklerine hayran oldum. İnşallah en kısa zamanda daha çok katılımla tekrar organize oluruz. Herkeze teşekkurler..
not: bir daha ki sefere biraz daha sakin bir yer seçelim.Güvenlik açısından biraz tedirgin oldum.
Arkadaşlar güzel bir gün geçirmişsiniz orada bulunmayı çok isterdim bakalım inşallah bir dahaki buluşmaya diyelim. Şayet gelebilirsem ender bulunan limited üretim ( 5 milyar adet ile limitli) Casio F-91 W ve yine limited üretim ( sadece bir tane o da bende ) kocakafamla sizleri şaşırtmayı düşünüyorum.. hepinize sevgiler, eyvallah..
Saatlerin önemli bir kısmı Acc'ye ait olmakla beraber katılanlardan Rolex sahibi olanlar çoğunluktaydı.
Diğer yandan saati olmayan katılamaz diye bir şey yok ben Tissot'nun giriş seviyesindeki pilli bir saatle gitmiştim herhangi bir ayrım söz konusu değil, bu şekilde düşünmek büyük yanlış msturan.