TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Uygun Fiyata High-End Saat Magrette

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Uygun Fiyata High-End Saat Magrette

Mesaj Clk » 17 Kas 2009, 18:02

Merhaba arkadaşlar,

Foruma bir girdim, pir girdim :) Maşallah çenem hiç durmuyor...

Uygun fiyat ile el yapımı saat arayanlar için cok güzel bir marka var. Magrette :arrow: http://www.magrette.com

Bu saatler tip olarak Panerai marka saatlere cok benziyor. Acıkçası benim hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum. Magrette ile ilgili en güzel konu şirketin sahibinin bu ise hobi olarak baslamış olması. Hobi bu sekilde bir ticarete donusuyor ve bugün Magrette dunyanin her ülkesine Yeni Zelanda'dan ürün gonderiyor. Bilmeniz gereken Magrette saatlerinin tamaminin limited edition olmasi. Sonucta aldiginiz saati her yerde gormek mumkun degil. İste size replika parasina mukemmel saat.

Magrette saatler 21 tasli Japon Miyota yada 2842 caliber ETA Makine kullaniyor, kadran ve gostergeler Almanyadan, deri kayislar Kanada dan geliyor, yuksek kaliteli kasa ise firma merkezi olan Auckland yeni zellanda da yapiliyor.

Umarım hoşunuza gider...

Saygılarımla
Clk
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Uygun fiyata High-End Saat

Mesaj Bond » 17 Kas 2009, 18:23

Gördüğüm en güzel ülkelerden biri, yaşamak içinde mükemmel diyebilirim. Magrette'lerden haberim yoktu siteyi inceleyeceğim. Teşekkürler. Bu tarz saatler almayı düşünen arkadaşlara yeni bir opsiyon olacaktır. Daha önceki bazı mesajlarda, kasa yapısı böyle özel işlemelerle bezenmiş bir marka gösterilmişti ama fiyatları milyonerler kulübü ve fuarına hitap ediyordu.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Uygun Fiyata High-End Saat Magrette

Mesaj Bond » 16 Tem 2010, 19:09

Ne kadar eski bir konu, yeniden gündeme alalım :D Böyle kasalara ince el işçiliği desenler yakışmışmı sizce, ne dersiniz?

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sedir » 16 Tem 2010, 22:27

Saatler ilginç ve güzel. Fiyat hakkında hiçbir ipucu göremedim sitede. clk "...replika parasına mükemmel saat..." dediğine göre fiyat hakkında bilgi sahibi olsa gerek. Bir de almak için Yeni Zelanda'ya gitmemiz gerekiyor mu? :D
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Bond » 17 Tem 2010, 05:09

Sedir sitede The Timepieces linkine basınca tüm modellerin fiyatları model açıklamaları içerisinde yazıyor, Miyota Automatic mekanizma kullanılan 500 adet limitli üretim 3 model var bunlar $315-485 US arası + $ 30 US Kargo. Diğer özel işlemeli olanlar ise $1550 - 1785 US arası ETA mekanizma kullanıyorlar ve 10-25 Adet arası limitli üretim modeller. Bir tanede kasanın tamamı el işlemesi olan özel model var o ise $ 4485 US.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sedir » 17 Tem 2010, 21:23

Sağolasın Bond.
Demek ki siteyi yeterince incelememişim.
Ancak Türkiye'ye girişte gümrük fiyatını düşününce, ETA mekanizmalı saatlerin fiyatını görünce, ben pek clk'nın "replika fiyatına mükemmel" yorumuna katılamadım.
1550 dolara replika saat mi oluyor. Olursa da yünbin dolar üzeri saatlerin oluyordur herhalde, benim için konu dışı sayılır.
El işlemesi olunca konulan fiyat ta hakkını alıyor zaten. Dörtbin dolar ödedikten sonra bana saat mi yok?
Yani pek cazibesine kapılmadım.
Ancak bilgi dağarcığıma bir damla daha eklendi. Teşekkürler.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Bond » 17 Tem 2010, 21:46

Rica ederim. Herhalde $315-485 US olan 500 adet limitli Miyota modelleri kastetmiştir. Almasak bile görüp incelemekte güzel, bir kaç foto ekleyelim. Kasalardaki detay işçiliği oldukça dikkat çekici. Baselworld 2010 için üretilen elmaslı model ise 1 adet ve satılık değilmiş.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Frax » 17 Tem 2010, 23:35

Güzel saatler bence.Tasarım var en azından kalitesini bilemesek de.
Kullanıcı avatarı
Frax

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hellhound, ringrang, yaman20 ve 237 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners