TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Cct » 26 Oca 2015, 20:36

Şimdi minus'cım sen altın saat takan kalantör bir arkadaşımızsın 8-)

Tabiki sana yakışır en longundan bir 7 serisi. A3 falan benim gibi reklamcı, serseri tayfasının arabası :lol:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Clk » 26 Oca 2015, 20:37

Cct, scirocco kullaniyorsan zaten yukarida ki araca sahipsin! Tek farki motor ve dizayni ;)

Arkadasim BASF'te calisiyor ve otomobil firmalarina danismanlik hizmeti veriyor. Duyduklarim karsisinda sok oluyorum. Bence AUDI'yi gercekten bu kadar abartmayin.

Bu arada C.tesi günü burada kar vardi. Yokusta kalmis iki tane Audi Quattro görünce gülmeden edemedim. Keske fotograf cekseydim hep beraber gülerdik :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 26 Oca 2015, 20:40

Cct yazdı:ÖTV hariç fiyatı 100K. Bence bu performansa gayet makul ama ÖTV işte..

Ne yapayım abi Passat mı alayım? :(

Fenalık geldi VW'den artık...

Sana saat alalim, araban guzel..

Ya %145 otv uzerine (otv li tutar uzerine) %18 kdv. Boyle binsacmalik var mi ya? 1600 araba bile %45 otv var.

Butun dunya ic tuketimi canlandirmak icin ugrassin, biz baltalayalim. Cunku biz almanyayiz teknoloji ihrac ediyoruz, 1 e uretip 10 satiyoruz, inovasyon desen elini sallasan ellisi.

Neden belli aslinda, buyuk altyapi isi olmayinca, devlet isin icine giremiyor, bazi vakiflar yeterince bagis alamiyor...araba aliyorsa Zengindir, odesin vergisini mantigi.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Cct » 26 Oca 2015, 20:54

Clk vallahi haklısın ne diyeyim? Seçenek o kadar az ki.. Birde ben ikinci el otomobil işine sıcak bakmadığım için iyice sonuçsuz kalıyor arayışım..

Bg17,

Türkiye'de durum şu :

Eşime Beetle almadan önce Golf alalım diyorduk. Bir cumartesi günü çıktık evden 4 tane VW bayisi gezdik.

Sonuç :

Hiçbirinin elinde araba yok. En az 6 ay sıraya girmeniz gerekiyor bir Golf alabilmek için. 85K'dan başlıyor fiyatlar..

85K ve 6 ay sıra, o da en az. Alıyor insanlar, kimse demiyorki Golf bu ne 85K'sı? Daha çok artar bu vergiler..
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Clk » 26 Oca 2015, 21:47

Cct, eger amac gercekten iyi bir otomobil almak ise biraz komik gelecek ama Skoda tavsiye ederim. VW grubu icerisinde su an kalite kontrol'ü en iyi isleyen marka!!! (insider information) Motor, Sanziman, Sasi, hatta ic donanim VW.

BMW 1 serisi yine uygun fiyatli bir alternatif olabilir. Golf ile arasinda cok mu fiyat farki var?

Not : Ben sadece AUDI A1'in Skoda Fabia platformu üzerine üretildigini söyleyeyim, gerisini siz anlayin!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 26 Oca 2015, 22:55

Cct yazdı:Clk vallahi haklısın ne diyeyim? Seçenek o kadar az ki.. Birde ben ikinci el otomobil işine sıcak bakmadığım için iyice sonuçsuz kalıyor arayışım..

Bg17,

Türkiye'de durum şu :

Eşime Beetle almadan önce Golf alalım diyorduk. Bir cumartesi günü çıktık evden 4 tane VW bayisi gezdik.

Sonuç :

Hiçbirinin elinde araba yok. En az 6 ay sıraya girmeniz gerekiyor bir Golf alabilmek için. 85K'dan başlıyor fiyatlar..

85K ve 6 ay sıra, o da en az. Alıyor insanlar, kimse demiyorki Golf bu ne 85K'sı? Daha çok artar bu vergiler..

Birinin vw gene just in time in uretim icin kullanilan bir envanter yonetim metodu oldugunu anlatmasi lazim. Ama siraya girip 6 ay bekleyen tuketici oldugu surece mustahak bize. Ya araba bu, gider yan firmadan alirsin 6 ay beklenir mi? Bi dr golf yani, kotu araba degil ama niye bekleyesin.

Cok bisey demiyorum, hakediyoruz bu uygulamalari.
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Bg17 » 26 Oca 2015, 22:56

Clk yazdı:Cct, eger amac gercekten iyi bir otomobil almak ise biraz komik gelecek ama Skoda tavsiye ederim. VW grubu icerisinde su an kalite kontrol'ü en iyi isleyen marka!!! (insider information) Motor, Sanziman, Sasi, hatta ic donanim VW.

BMW 1 serisi yine uygun fiyatli bir alternatif olabilir. Golf ile arasinda cok mu fiyat farki var?

Not : Ben sadece AUDI A1'in Skoda Fabia platformu üzerine üretildigini söyleyeyim, gerisini siz anlayin!

Moduller uretim denen bisey ciktigindan beri mertlik bozuldu.
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Cct » 26 Oca 2015, 23:15

Clk, benim otomobile bakış açım biraz farklı. İmaj vs. gibi dertlerim yok. Kesinlikle dizel istemiyorum, yakıt tüketimi fazlalığı azlığı benim için sorun değil. Tamamen performans odaklıyım diyebilirim rahatlıkla :)

Örneğin ne kadar beğensemde 130 150 HP aralığındaki bir BMW veya Merc beni çok mutlu etmez.

Alman olsun, 4 kapılı olsun, sıfır olsun.

Skoda Octavia RS dediğini duyar gibiyim şimdiden :D
Kullanıcı avatarı
Cct

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners