TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Revue Thommen Wallstreet Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Revue Thommen ve Eta Makine

Mesaj muyar » 12 Tem 2010, 09:26

Merhabalar, Revue thommen wallstreet başlığını okumuş olsamda yeteri kadar tatmin olamadım ve sizlere bir kez daha danışmak istedim. Bildiğiniz gibi bu model için revue kendi mekanizması olan gt makineler yerine eta kullanmış, evet kullanılan eta , revue nün kendi gt lerinden çok çok daha iyi, ama neden fiyatı düşük diğer modellere göre, o konuda biraz bilgi paylaşalım istedim.

Bir de saatin çeliği iyi midir? makine yıllarca çalışacaktır, o konuda herkes aynı fikirde, ama çelik için siz ne düşünüyorsunuz,
saatler sadece zamanı gösterseydi, kimse kimsenin kolundaki saate bakmazdı
Kullanıcı avatarı
muyar

Re: Revue Thommen Wallstreet Yorum

Mesaj Bond » 12 Tem 2010, 09:56

Muyar TSF'ye hoşgeldiniz. Wall Street firmanın güncel bir modeli değil ve daha çok giriş seviyesi olarak adlandırılabilecek bir modeldir. Çap olarakta 24.5 ve 37 mm olarak iki modeli var ve oldukça küçük. Yani firmanın alt modellerinden birisi bu sebeple fiyatının diğer modellere göre ucuz olması normaldir. Sadece mekanizmaya göre fiyat karşılaştırmak tam doğru olmaz, etkileyen bir çok faktör var. GT kodlu modifiye yada bir nevi in-house mekanizma ise salınım ve bazı özellikler olarak ETA 2824'den teknik veri olarak aşağıda gibi görünsede üzerinde çalışıldığı için fiyatlarının yüksek olması çok normal. Firma sonuçta 2824'ü toptan olarak fabrikadan alıyor ve saatlerinde işlem yapmadan kullanıyor. Çelik kalitesi konusunda özel bir bilgim yok fakat diğer modellerde kullanılan çelikle aynıdır diye düşünüyorum. Bu markanın kataloğunu ekleriz diğer merak eden üyeler için. Ben modeli pek beğenmedim açıkçası, fiyatını ve tam model bilgisini yazmamışsınız ama eğer markadan daha üst düzey bir model almayacaksanız bence Wall Street yerine benzer klasmanda Tissot Le Locle serisi daha uygun bir seçim olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Revue Thommen Wallstreet Bilgi ve Yorum

Mesaj mertk » 24 Nis 2012, 03:04

ARkadaşlar konuyu görmemişim hiç şimdi gezinirken rastladım biraz geç bir cevap oluyor ama kuz optik saati kabul etmeyip çok kötü bir şekilde davrandığı için mahkemelik olduk hala da dava sürüyor ;)
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj mucadeleci » 24 Nis 2012, 03:14

Duruma gerçekten üzüldüm, inşallah hakkınızı en kısa zamanda alırsınız. Umarım Tevfik Aydın Saat ile tanışmışsınızdır bu süreçte, son İstanbul seyahatim'de tanıştım kendileri ile, karaköydeki mağazalarında, çok iyi esnaflar, işlerine de son derece vakıflar. Zaten hali hazırda forum üyemiz kendileri.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj mertk » 24 Nis 2012, 12:19

Foruma uye olduklarini bilmiyordum ama magzalrina cok ugramisligim vardir,gercekten ilgililer.Tufan saatten de alisverisim oldu onlarda gercekten ilgililer.Ama kuz optik satana kadar.ondan sonra sattigi malin arkasinda durmuyor malesef.Oradan iki tane saat almistim zaten birinde sorun yoktu(longines) ama revue thommen da boyle bir sorun cikti hicte yardimci olamadilar gercekten birde bu sorunu anlatmak icin gittigmde davranislarida cok kotuydu kavga edip ciktm,nautilusdaki kuz optikten bahsediyorum bu arada.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners