TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio PRG 110T 7VDR ve PRG-130 Hakkında Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Casio PRG 110T 7VDR Hakkında Bilgi

Mesaj drk » 09 Tem 2010, 13:40

Teşekkürler razz şimdi gördüm bende :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj ayturk » 11 Tem 2010, 21:57

Katılan herkese teşekkür ediyorum… :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ayturk

Mesaj mlm » 03 Ağu 2010, 03:41

Dostlar merhaba danışmak istediğim saat bununla benzer bir model olduğu için ayrı bir konu açmak istemedim. Benim fikrinizi almak istediğim saat Casio PROTREK PRG 130 T modeli, yurtdışında PAW 1500 T olarak da geçiyor. Daha önce kullanan veya bilen gören arkadaşlar varsa yorum ve tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler..

Saat resim ve detayları:

Resim

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsprg130t7v

Eyvallah..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Bond » 03 Ağu 2010, 15:57

Kullanmadım ve özel bir bilgim yok ama kendi serisinde oldukça iyi modellerden birisi olduğuna şüphe yok. Özelliklerine baktım linkten birçok fonksiyonu bir arada sunuyor. Bu tarz saat kullanma ihtiyacı varsa, Casio Protrek ilk akla gelen ürünlerden birisi.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mlm » 03 Ağu 2010, 21:41

Bond hocam teşekkür ederim. Mesajıma resim de ilave etmişsin sanırım eksik olma sağolasın. Saat hakkında diğer arkadaşların da özellikle saati kullanmış olan varsa yorumlarını rica ediyorum. Eyvallah..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Re: Casio PRG 130 / Pathfinder PAW 1500 Hakkında Bilgi

Mesaj Bond » 03 Ağu 2010, 22:18

Rica ederim. Bende merak edip birkaç inceleme videosu izledim, bir tanesi oldukça değişik tarzda hazırlanmış ve hem ciddi bilgi sunmuş hemde eğlenceli. Tam bir outdoor inceleme. :) Youtube izleyebiliyorsan ekledim. İtalyanca ama ingilizce altyazılı. Eğer ingilizcen yoksa videodan özetle şunu diyebilirim. Saat malzeme kalitesi gayet iyi, bu tarz bir model için ciddi ince bir saat. Titanyum sebebi ile çok hafif, ve kolda çok rahat. Özellikleri ise saymakla bitmiyor ve muhteşem, ayrıca son derece doğru tespitler yapıyor. Tek olumsuz kısım ise Atomic olması sebebi ile fiyatının yükselmesi çünkü radyo frenkansları üzerinden atom saatinden seknronizasyon sistemi her yerde çalışmıyor, muhtemelen alırsan sende bu özelliği kullanamayacaksın. Başığa bu modelide ekledim, bilgi arayanlar daha rahat ulaşır.

Aynen tekrar ediyorum bu tarz bir saat istiyorsan listenin en tepesindeki birkaç üründen birisi. Özellikleri ise oldukça kompleks, kullanma kılavuzu ansiklopedi ölçüsünde diyebilirim :) Birde Suunto bakabilirsin ama o fiyat olarak daha fazladır. Alırsan birkaç foto ile sende kendi kullanıcı yorumlarını ekleki diğer almayı düşünen kişilerede ışık tutsun. :thumbup:

Casio ProTrek PRG-130 ( Pathfinder PAW-1500 ) İnceleme

Youtube proxyden izleyecekler için link: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=JW0xiwfjxPc
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Casio PRG 110T 7VDR ve PRG-130 Hakkında Bilgi

Mesaj mlm » 04 Ağu 2010, 05:39

Bond üstadım ilgine çok teşekkür ederim video çok faydalı oldu italyan arkadaşın incelemesi çok hoş ve dediğin gibi bir o kadar da eğlenceli olmuş. Chilean Örümceğini de tanımış olduk bu vesileyle.. :) Sanıyorum bu saat silikon kordonlu olan model. yani PRG 130 Y diye geçiyor olabilir. Saatin güneş enerjisiyle kendini şarj edebilmesi güzel. Üstüne bir de GPS i ve nabız ölçeri olsaydı bir harika olurdu. Saati alırsam fotoğrafları ve kendi çapımda incelememi mutlaka sizlerle paylaşırım. Suuntoların birçoğu teknik özellikleri açısından bu modelden üstün lakin hiçbirisi Casio nun görselliğini yakalayamamış diye düşünüyorum. Özellikle bu modelde beni en çok cezbeden dış görünüm oldu. Bakalım büyük ihtimalle bu saati alacağım aldığımda yine fikir teatisi yaparız hocam. Tekrar teşekkürler. Eyvallah..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Re: Casio PRG 110T 7VDR ve PRG-130 Hakkında Bilgi

Mesaj drk » 04 Ağu 2010, 12:45

Düşündüğünüz modelin konu başlığındaki saatten farkı en önemli farkları 100m yerine 200m su geçirmezlik, ay fazı ve buna bağlı olarak dalga gel-git göstergesi ve tabii ki tasarımı. Beğendiyseniz sorun yok, keyifle kullanacağınızı düşünüyorum. Yalnız mutlaka titanyum bilezikli olanını alın çok daha kullanışlı. Yurt dışında aynı modelin PAW1500 olarak geçmesinin sebebi, o modellerde radyo frekansıyla kalibre edilebiliyor olmasından kaynaklanıyor ancak Türkiye'de bu tip bir yayın yok. Zaten ülkemizde satılan modellerde bu özellik yok yani kod numarası PRG ile başlıyor. Yurtdışından PAW alacaksanız bu özellik olur ancak kullanamadığınız bir şey için fazladan para vermiş olursunuz. Saati aldığınızda keşfedeceğiniz birçok daha hoşunuza gidecek özelliği var. Videodaki kişilerin doğru tespitlerini ben bir türlü yakalayamıyorum nedense, baş taraflarda da aynı şeyi yazmıştım ancak şu an kendi saatimde mi acaba bir sorun var diye düşünmeye başladım. Fiyat konusunu da iyi araştırın derim, pazarlıkla çok ciddi indirimler alabilirsiniz yada internet, yurtdışından alarak liste fiyatının epeyce altına inebilirsiniz. Son bir tavsiye bu serinin daha üst modeli çıktı PRX2000 diye geçiyor ancak tasarımı bu modele nazaran daha ince, ona da bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners