TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Anatolia Straps Tan覺t覺m

Hand Made Leather Watch Straps

Anatolia Straps Tan覺t覺m

Mesaj AnatoliaStraps » 02 Oca 2015, 13:33

Sevgili arkadalar, forumdalar,

Saatlerin, 繹zellikle mekanik saatlerin g羹zelliine g繹nl羹m羹 kapt覺rd覺覺mdan bu yana kiisel zevkim ve b羹t癟em nispetinde bir癟ok saat kulland覺m ve her saat severin fark ettii gibi ben de, her farkl覺 kay覺覺n saatin kimliini neredeyse b羹t羹n羹yle deitirdiine ahit oldum. Zaman zaman iyi, zaman zaman ise bu kimlii bozacak se癟imlerim oldu, nihayetinde akl覺ma d羹eni aramaktansa ellerimle v羹cuda getirmeye karar verdim.
Bu ie koyulup 癟al覺malar覺m覺 sizlerle paylamaya karar verdiimde k覺ymetli eletirilerinizi ve 繹vg羹lerinizi ald覺m, bu motivasyonla her yeni kay覺ta daha iyiyi hedefleyerek, 2012 y覺l覺ndan bu yana el kesimi ve el dikii ile kiiselletirilmi kay覺lar yapt覺m.
Bir s羹re 繹nce de 癟al覺malar覺m覺 yurti癟i ve yurtd覺覺ndaki dier saat severlerin de beenisine sunma fikri dorultusunda Anatolia Straps ismi ve bu topraklar覺 temsil ettiine inand覺覺m Anatolia Straps logosu dodu. Art覺k 癟al覺malar覺m覺 ve iletiimi bu isim alt覺ndan s羹rd羹r羹yor, yine ge癟mite olduu gibi k覺ymetli fikir ve taleplerinizi benimle bu isim 羹zerinden paylamaya devam etmenizi diliyorum.
Bug羹ne kadar olan 癟al覺malar覺m覺 ve payla覺mlar覺m覺 g繹rmek i癟in aa覺daki bal覺覺 ziyaret edebilir, yine oradan ve 繹zel mesaj yoluyla benimle irtibat kurabilirsiniz.

Saat Kay覺覺 al覺malar覺m/Hand Made Strap Works by Mlm :
:arrow: viewtopic.php?t=10887

Facebook :
www.facebook.com/anatoliastraps

Instagram :
www.instagram.com/anatoliastraps

Hepinize sevgiler :champ:
Cengiz (mlm)
Kullan覺c覺 avatar覺
AnatoliaStraps
Kurumsal

Kay覺t: 29 Haz 2010, 19:19

D繹n Anatolia Straps

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 1 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners