Saatolog 2025 Online Sipariş İçin Tıklayınız

Mvmt Marka Saat Hakkında Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Mvmt Marka Saat Hakkında Bilgi ve Yorum

Mesaj emirimer » 15 Eki 2014, 16:00

Uzun zamandır instagram'dan ben de takip etmekteydim. Açıkçası instagram'daki fotoğraflar çok cezbedici. Kendimi yeterince gazlayıp almış bulundum. Cuma günü kargoya verilen ürün pazartesi İstanbul'a ulaştı. DHL ile ücretsiz gönderiyorlar. Ürün için 10$'lık bir indirim kuponum olduğundan 85$'a aldım. Ancak faturalarda 95$ olarak geçtiği için ürün gümrüğe takıldı. Bir kaç günlük uğraşım sonrası 85$ ödediğime ikna edip gümrüksüz olarak kavuştum.

Tabi sizler gibi bir gözle bakamayacağım ama ürün kalitesi olarak beni tatmin etti. Kullanılan deri ve saatin kasası kaliteli duruyor. Sokaktan alınma bir saatten kaliteli duruyor. Beyaz kadran ve açık kahve deri kayışlı olan modeli aldım. Tasarımı çok hoşuma gitmişti. Kolumda duruşundan da memnunum.
Kullanıcı avatarı
emirimer

TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mesaj raven » 15 Eki 2014, 20:52

hayırlı olsun emirimer :thumbup: fotoğraflarını da paylaşırsan iyi olur ;)
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Architecte » 16 Eki 2014, 00:30

Mekanizması japon Miyota Quartz ise 20-25 yıl kullanabilirsiniz. Bunu deneyimlerime göre söylüyorum. Japon Miyota quartz teknolojisi kendini kanıtlamış bir teknolojidir. Fiyatların düşük olması kalitesiz olduklarını göstermez. Ayrıca korkunç rakamlara satılan saatleri üreten teknolojiyi Japonlar imal ediyor. Günümüzde teknoloji o kadar gelişmiş ki, en marka saatin parçalarını bir ''yazılımla'' makineye verip üretebiliyorsunuz. Bunu da bir ek bilgi olarak eklemek istiyorum. Saat fiyat farkı markadan ibarettir.
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj mosef » 16 Eki 2014, 08:16

güle güle kullan emirimer, kutu açılışı yaparsan seviniriz :champ:
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj osmanerdem » 01 Ara 2014, 16:18

Ben de internet sitesinden çok beğenerek sipariş verdim, dhl den mail geldi bugün 180 tl ücret çıkardılar. ne yapmam gereliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
osmanerdem

Mesaj kilimanjaro » 02 Ara 2014, 21:08

memojan yazdı:Mekanizması japon Miyota Quartz ise 20-25 yıl kullanabilirsiniz. Bunu deneyimlerime göre söylüyorum. Japon Miyota quartz teknolojisi kendini kanıtlamış bir teknolojidir. Fiyatların düşük olması kalitesiz olduklarını göstermez. Ayrıca korkunç rakamlara satılan saatleri üreten teknolojiyi Japonlar imal ediyor. Günümüzde teknoloji o kadar gelişmiş ki, en marka saatin parçalarını bir ''yazılımla'' makineye verip üretebiliyorsunuz. Bunu da bir ek bilgi olarak eklemek istiyorum. Saat fiyat farkı markadan ibarettir.

en marka saatlerin parçalarını bir yazılımla makinaya verip üretmek en fazla replica oluyor sanırım :thumbup: ... biz karşıyız :champ:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Architecte » 02 Ara 2014, 21:48

Yok replika olmuyor. En baba saatlerin parçalarını makineler yapıyor. Çok yüksek teknolojik makineler kullanıyor saat firmaları. Mesela bizim şirketin tekno park bölümünde Mercedes'e BMW için parça üretiliyor. Makineleri kullanan arkadaşlardan edindiğim bilgiyi aktarıyorum. Bu makinelerin benzeri makinelerin (Üstün teknoloji) çok küçük ve istenilen şekillerde saat parçaları yapabildiğini öğrendim. Zaten başka türlü bu kadar yoğun bir üretim mümkün değildir. Mesela PP ya da Rolex size üretim bandını metal işleme makinelerini göstermez, sadece parçaların birleştirildiği bölümleri laboratuvarları vb gösterir. Kasaların üretimi ise tamamen fabrikasyon.
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj kilimanjaro » 03 Ara 2014, 01:17

memojan yazdı:Yok replika olmuyor. En baba saatlerin parçalarını makineler yapıyor. Çok yüksek teknolojik makineler kullanıyor saat firmaları. Mesela bizim şirketin tekno park bölümünde Mercedes'e BMW için parça üretiliyor. Makineleri kullanan arkadaşlardan edindiğim bilgiyi aktarıyorum. Bu makinelerin benzeri makinelerin (Üstün teknoloji) çok küçük ve istenilen şekillerde saat parçaları yapabildiğini öğrendim. Zaten başka türlü bu kadar yoğun bir üretim mümkün değildir. Mesela PP ya da Rolex size üretim bandını metal işleme makinelerini göstermez, sadece parçaların birleştirildiği bölümleri laboratuvarları vb gösterir. Kasaların üretimi ise tamamen fabrikasyon.

teşekkürler yanıtınız için ... metal işleme ve ısıl işlemi içinde barındıran bir firmam var ... ve bunların sonucunu ölçen metallografi labratuarım ... bir sonuca varabiliriz sanırım devrim niteliğinde ... ünlü markaları ayırd eden özellikleri farazi mi ? boşa mı para veriyoruz ?
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners