TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Panerai / Jaeger-LeCoultre / Audemars Piguet Karars覺zl覺覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Panerai, JLC, AP Karars覺zl覺覺

Mesaj SerkanGS » 09 Eki 2014, 17:54

JLC :champ:
Dedicated to Perfection / Eski Kullan覺c覺 Ad覺 Desertsun
Kullan覺c覺 avatar覺
SerkanGS

Ya: 45
Kay覺t: 17 Kas 2010, 00:12

Mesaj sercankaf » 09 Eki 2014, 18:08

Tabii ki AP ROO diver ;)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullan覺c覺 avatar覺
sercankaf

Ya: 42
Kay覺t: 16 May 2012, 09:33

Mesaj mlm » 09 Eki 2014, 19:04

3 modeli de yak覺ndan g繹rmedim ama bu 羹癟羹 aras覺ndan tercihim san覺r覺m AP ROO Diver olurdu Cct :thumbup:
imdiden tebrikler, g繹nl羹nce olur umar覺m :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Terasus » 09 Eki 2014, 19:18

Benim tercihim;

d- Hicbiri :)

Renkler ve zevkler durumu tabii ki, o yuzden ben sessiz sedasiz aradan cekiliyorum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Terasus

Ya: 39
Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25

Mesaj Ozgur » 09 Eki 2014, 19:21

Ap
Festina lente
Kullan覺c覺 avatar覺
Ozgur

Ya: 50
Kay覺t: 19 Eki 2010, 19:05

Mesaj raven » 09 Eki 2014, 19:22

ortal覺覺 kar覺t覺ral覺m.
bence panerai giyim tarz覺n覺zla daha uyumlu olur.
JLC benzeri 癟ok saat var.
AP ise sanayi tipi geliyor bana. somuna benzeyen kasas覺n覺n yan覺nda nerede iki a覺z anahtar覺 bunun d羹羹ncesini douruyor. vidalar i癟in de herhalde tornavida verirler. Ayr覺ca kadran覺 da waffle makinas覺na benziyor :twisted: :lol:

daha 癟abuk ulaabileceiniz Panerai al覺n :thumbup:
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

Mesaj Jazz » 09 Eki 2014, 19:40

Hi癟 d羹羹nme panerai yi g繹t羹r derim. 3 saat aras覺nda dizayn olarak jlc derim ama giyim tarz覺na en uygunu bence panerai. Ayrica sayisiz kayis alma degitirme ansi da cabasi. B繹ylece digerler icin de bekleme eziyetinden kurtulursun ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Jazz

Ya: 50
Kay覺t: 07 Au 2010, 15:35

Mesaj Bg17 » 09 Eki 2014, 19:49

Niye sana kanimin kaynadigini bir kere daha anladim. Dusundugun saatlerden AP RO Diver i kullandim, Pam 24 degil ama 25 kullandim, tek farki titanyum olmasi, JLC yi baya bir denemis, cok daha da fazla almayi dusunmusumdur. Markaya zaten ozel bir sempatim oldugu sir degil. Kisaca 3 saat de sahip olunmasi istenecek, cok guzel ve kaliteli saatler.

Pam dan baslarsak, fiyat olarak dusunuldugunde AP nin nerdeyse yari fiyati, Jaeger ile de ciddi bir fiyat farki var. Titanyum olanin kullanimi cok rahatti, eminim celik olanda da bir sorun yoktur. Bezel gayet basarili, kadran deseni mukemmel. Buyutec bence butunlugu bozuyor, olmasa daha iyi olurmus. Iri bir saat, ben burdayim diyor. Su altinda kullanmadim ama cok cekinecegimi sanmam, (bu maliyette bir saatle dal demiyorum), bu da demekki DNA`ile uyumlu. Ikinci el degeri onemli degil demissin. O zaman bu saati ikinci elde makul fiyatlara bulman mumkun, cunku fiyatindan bagimsiz oldukca zor satiliyor, panerai nin populer bir modeli olmadigini dusundum. (Bence en guzellerinden biri ama, piyasa benden farkli dusunuyor sanirim). Bir daha kullanmayi dusunur muyum? Cok Zor.

AP Offhore serisinin giris modeli (AP de oole birsey varsa tabi), bence de en guzeli. Bir tek carbon u dusunebilirim rakip olarak. Kisa bir sure kullandim, maalesef benim bilegime uymadi, fazla iri ve dikkat cekiyordu. Degil gomlek ceket veya montla bile zor. Gercek bir diver degil, icten donen bezeli su altinda eldivenle kullanmak mumkun degil, kisaca sosyetik bir diver. Lume ve gece gorus bu fiyat kategorisi icin bence yeterli degil. Tabi yerden yere vurmus gibi olmayim, uretim kalitesi, kadran, luglar, super otesi, diyecek hicbirsey yok. Kendime gore kriter, bir daha kullanmak istermiyim? Belki ama cok ama cok zaman sonra, eger kafamdaki butun saatleri kullandiysam, ki o da pek mumkun gozukmuyor.

Gelelim Jaeger e. O da nasibini alsin bugunku dayaktan. Ben bu markayi hep dresswatch olarak goruyorum, nedeni de reverso ve master serileri. Yani deri bir kayis ile takim elbise, tabiri cayizse beyefendi saati. Yani ruhunda ne kadar dalgiclik var tartisilir. Bir de dalgiclarda chrono olayini cok yakistirmiyorum. Su altinda bir kullanimi yok, ayni zamanda, chrono nun ruhu otomobil yarisi uzerine. Diver daha deniz ve su alti. Bunu demisken aklimda iki tane dalgic jaeger var ki, birini muhakkak birgun alacagim. Ikisi icinde pazarlik masasina oturmuslugum var, ikisinde de yuzyuze gelebilsek almistim. Fakaaat , zurnanin son deligine gelirsek JLC Master Compresor

Resim

veya JLC Tribute to deep sea EU version

Resim

kesinlikle hem marka karakterini yansitan, hem dalgic ruhlu saatler.

Navy seals i AP Diver a kesinlikle tercih ederim.

Tabii illa chronoysa Thevenin in onerisi de kesinlikle listemde yer alir.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 122 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners