Tüm paylaşımlara

forzaken yazdı:günaydınlar
forzaken yazdı:dark side'a hoşgeldin diyorum![]()
kapsamlı bir proje yazısı düşünüyorum vakit bulduğumda ama kısaca bahsedeyim.
öncelikle gen vintage saatlere çok yakın kasalar-setler var ancak özel üretim oldukları için biraz pahalı. ben de elimdeki kısıtlı imkanlar neticesinde basit bir homage saatin stok parçalarını kullandım. kasayı eğe ve zımparayla yeniden şekillendirdim. metylan ile tekrar parlattım. kadranı su bazlı boyalarla boyadım. kolları basit kimyasal işlemlerle eskittim. kadran ve kolların fosforlamasını glow inc v10 ile yaptım (kahveyle hafif renk vererek zayıflatmama rağmen çok güçlü bir lumesi var). mineral camı değiştirdim. sternkreuz high dome pleksi kullandım.
Baya uğraşmışsın, görsel anlamda çok tatmin edici olmuş. Kayış işlem gördümü yoksa hazırmı? İlk fotoğrafa bakınca aklıma Horween Shell Cordovan'ların renk kazandırmak için sebze liköründe bekletilmesi çağrıştı 

forzaken yazdı:Hsnmrycl yazdı:forzaken, detaylı bilgi alalım lütfen![]()
tam olarak aklımdaki işler bunlarforzaken yazdı:günaydınlar
dark side'a hoşgeldin diyorum![]()
kapsamlı bir proje yazısı düşünüyorum vakit bulduğumda ama kısaca bahsedeyim.
öncelikle gen vintage saatlere çok yakın kasalar-setler var ancak özel üretim oldukları için biraz pahalı. ben de elimdeki kısıtlı imkanlar neticesinde basit bir homage saatin stok parçalarını kullandım. kasayı eğe ve zımparayla yeniden şekillendirdim. metylan ile tekrar parlattım. kadranı su bazlı boyalarla boyadım. kolları basit kimyasal işlemlerle eskittim. kadran ve kolların fosforlamasını glow inc v10 ile yaptım (kahveyle hafif renk vererek zayıflatmama rağmen çok güçlü bir lumesi var). mineral camı değiştirdim. sternkreuz high dome pleksi kullandım.

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: DenizKSK, ogeday ve 101 misafir
|
||||||||||||||