TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerinizi Havaalanlarindaki X-Rayden Geçiriyor Musunuz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatlerinizi Havaalanlarindaki X-Rayden Geçiriyor Musunu

Mesaj Cct » 03 Ağu 2014, 14:25

ernest0 yazdı:Moskova sheremetyevo havalimaninda da kapsul gibi birseyin icine giriyordun ustunden birsey cikarmana gerek kalmiyordu zaten tum vucut tomogrofiyi cekiyordu alet :lol:

Odessa ve Simferopol'de X-Ray var ama hiç çalışmıyor :) Girişlerde askeri personel Göz-Ray ile açıp bakarak üst arayarak geçiriyorlar :lol:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Baran » 03 Ağu 2014, 16:21

Bende saati cikarip mont vs yumusak yanimda ne varsa sarıp oyle birakiyorum kutuya.Gözumde surekli sepette oluyor.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj ernest0 » 03 Ağu 2014, 18:10

Thevenin yazdı:Once sihhat :D

:arrow: http://www.cbsnews.com/pictures/airport-scanners-and-12-must-know-radiation-risks/8/

:arrow: http://www.sciencedaily.com/releases/2013/06/130627151642.htm

Seyahat icin tek veya cok saatlik basit kucuk cantalar mevcut, halen kullanisli buldugum ornek :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.p ... 42#p211242

Hicbir sey yoksa coraplardan yumak yapilasi :D

Thevenin corap isini bugun denedim gayet basarili :lol:

Resim
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj Thevenin » 03 Ağu 2014, 18:34

Corap© yillarin metodu :D

Ic ice gecmis otel terlikleri de bence gayet guvenli cozum olur :D

Es kaza unutulur da nereye koymustum ya diye dusunulurse, peek-a-boo seklinde buradan cikacak olmasi da guzel :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj manil » 03 Ağu 2014, 21:23

ernest0 yazdı:Moskova sheremetyevo havalimaninda da kapsul gibi birseyin icine giriyordun ustunden birsey cikarmana gerek kalmiyordu zaten tum vucut tomogrofiyi cekiyordu alet :lol:

Şeremetyevo yeniden açıldı mı bilmiyorum, bazı kısımları en azından tadilat nedeni ile kapatılmıştı... Vnukovo'da ise o röntgen cihazından bulunmuyor sanırım.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj tarkani » 03 Ağu 2014, 22:37

Ben genelde x-ray'de sorun çıkartabilecek herşeyi çantama koyup havalimanına öyle giriyorum. Nitekim iki defa aynı eşyaları takıp çıkarmak hem zor geliyor, hem vaktimi alıyor.

Saatimi de saate özel bir kılıfa koyup çantama öyle koyuyorum.
Kullanıcı avatarı
tarkani

Mesaj ermansire » 04 Ağu 2014, 00:19

Ben aldığım ürünleri bir sonraki sahibi için değil kendim için kullanırım. O yüzden telefon çizilmeyecek diye kılıfla, saat çizilmeyecek diye çantayla uğraşmam. En başta sen kendin yaşlanıyorsun, eskimeyen yıpranmayan bir şey yok. Saatin de orada olmasa başka yerde çizilecek. Çok rahatsız olursam gider polisaj yaptırırım, önemli olan benim nasıl gördüğüm, bir sonraki sahibinin değil.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj slowokan » 04 Ağu 2014, 01:51

ermansire yazdı:Ben aldığım ürünleri bir sonraki sahibi için değil kendim için kullanırım. O yüzden telefon çizilmeyecek diye kılıfla, saat çizilmeyecek diye çantayla uğraşmam. En başta sen kendin yaşlanıyorsun, eskimeyen yıpranmayan bir şey yok. Saatin de orada olmasa başka yerde çizilecek. Çok rahatsız olursam gider polisaj yaptırırım, önemli olan benim nasıl gördüğüm, bir sonraki sahibinin değil.

Aslinda en guzeli oyle yasamak ama ben kendim kullandigim bir esyada cizik sevmem. Mobilyada olsun, arabanin torpidosunda olsun. Sogurum hemen ondan. Zaten saatlerimin hicbirini, Allah zorunda birakmasin, satmayi dusunmem bile.
Kullanıcı avatarı
slowokan

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: 0m42, timeluxury ve 202 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners