TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio G-Shock GD-120CM Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Casio G-Shock GD-120CM Kutu Açılışı

Mesaj Baran » 03 Ağu 2014, 16:05

Sevgili TSF üyeleri bir kutu açılışımla daha sizlerleyim.Benimkilere inceleme demek inceleme yapanlara haksızlik olacagindan benim tarzımı Mini İnceleme olarak adlandirabiliriz.

Kucuklugumde hatirladigim 2 saatten biri G-Shock'umdur.Saglam olusu iri,gosterisli ve spor olusu ile begenimi kazanmis uzun seneler bilegimde bana hizmet etmisti.Gel zaman git zaman o saatleri cocuksu bulup baska markalara yoneldim.Foruma uye olduktan sonrada surekli 1 adet Casio Protrek yada Gshock bulundurmaya calistim.Bu tür saatlerin her koleksiyonda bulunmasi gerektigini dusunuyorum.

Bu sene piyasaya cikan G-Shock Camo serisi ilk gordugumde oldukca dikkatimi cekmis fakat birkac dukkana sormama ragmen bulamamistim :( Saat bulamamak stoklarin tukenmesi henuz piyasaya yeni giren modellerin ulkemizde kolay bulunamamasi eskidendi.Artik SerdarFB gercegi var :) :) Serdar abi sagolsun bana GD-X6900 modelini bulup almisti :champ: Neyse saati cok sevdim ve evde neredeyse surekli onu taktim aldigimdan beri.

En son bayram tatilinde yazliga giderken onuda cantaya attim gittigimdede gunduzleri atv ye buggy ye binerken ederken taktim severek.Bu saatin baska bir modeli olan GD120CM'yide alakasiz bir casio bayisinde gormus fakat yesili henuz yeni aldigimdan almayi dusunmemistik Razz ile.Dün aksam Seadweller Yalin abi ve Razz Burak abi ile aksam biseyler icelim sohbet edelim derken bu yeni Camo ya 1 adım daha yaklastigimdan habersizdim..

Gittik Razz ile parkettik arabayi Yalın abiyi beklerken saatcilere bakalim dedik.Aha bir baktim benim cocuk duruyor vitrinde hala.Shock shock tam bir skandal :) Girdik iceri kısa bir alisveris sonrasi saat bilegimdeydi :) Hemen gittim DSSD yi arabaya birakip dogru bunu kutlamaya gittik.Biramizi soyledik sogan halkamizi soyledik (Sogan halkasi mukemmeldi) bu arada buraya nerden geldim anlamadimda pacanga boregininde muthis oldugunu soylemeden gecemeyecegim mini incelememize devam edelim :)

Saat her Gshock gibi karton kutu icinde teneke kutuda geliyor.Bu Camo serisinin farki teneke ve karton kutunun kamuflaj deseninde olması ki cok hosuma gitti.

Resim
Resim

Kutuyu actigimizda ise bulasik sungerinden hallice birseyin icinde saatimiz bizi selamliyor.Diyorki üstadlar bugun bu guzelle birlikte olacaksiniz mal meydanda ister tak ister takma ahahahaha.

Saat plastik kayisli kasada plastik.Su gecirmezligi 200m toza ota poka karsi ustun korumali bir kasaya sahip.

Resim
Resim

Dogrusu bu dijital saatlerin ozelliklerini pek kullanmiyorum hatta saati bile Razz'a ayarlattim sagolsun timingide super :)

Bu Camo'nun 2 rengi daha mevcut piyasada bulma olasiligini bilmiyorum ama bulursaniz kesinlikle tavsiye ederim.Bende klasik yesilli öteki model oldugundan bunu ozellikle kirmizi istiyordum.Işık ozelligi mevcut modelde ama yesillinin isigi komple ekran alttan aydinlatmaya sahipken bu model ekranin 2 kosesinden isikli.Saatler gercekten fiyatlarina gore oldukca guzel ve saglam saatler ki Allah muhafaza enkaz altinda falan kalsam ben degil ama saat saglam cikar :) Benim incelemem bu kadar olur ancak yinede bana katlandiginiz icin tekrardan tesekkur ederim.Özgün baska bir incelemede daha gorusmek dilegiyle :champ: :champ:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Casio G-Shock GD-120CM Kutu Açılışı

Mesaj mlm » 03 Ağu 2014, 16:26

Baran tebrikler, çok farklı ve hoş görünüyor :thumbup: güle güle kullan :champ: :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Baran » 03 Ağu 2014, 16:27

Cengiz abi tesekkurler :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Ynt: Casio G-Shock GD-120CM Kutu Açılışı

Mesaj aslan180 » 03 Ağu 2014, 16:37

Hayırlı olsun güle güle kullanın :smile:
Kullanıcı avatarı
aslan180

Mesaj Thevenin » 03 Ağu 2014, 16:37

Seri tamamlanir yakinda :D Tamamlanasi zaten :thumbup:

Tiger-Camo'nun deseni super, kirmizi full-camo da son derece tavsankani olmus :D Gule gule kullan panpa :champ:

Resim

Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj cenk » 03 Ağu 2014, 16:40

Baran iyi gunlerde kullan :champ: Tarz saat :champ:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj KKarakuş » 03 Ağu 2014, 16:43

Hayırlı olsun, renk uyumunu çok beğendim.

Bu arada kasa ölçüsü nedir acaba ?
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj mcd » 03 Ağu 2014, 16:46

Baran iyi günlerde kullan. :champ:
Cihan
Kullanıcı avatarı
mcd

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners