minus2point4 yazdı:Günaydın ve keyifli Pazar'lar![]()
Fotoğraf güzel olmuş elinize sağlık.
Bu fotoğraftan yola çıkarak sormak istediğim bir soru var. Marshall kulaküstü kulaklıktan memnun musunuz ?
minus2point4 yazdı:Günaydın ve keyifli Pazar'lar![]()

minus2point4 yazdı:Fotodaki kulaklık "Marshall Major Black" modeli, genel olarak dinlediğim müzik türü Rock/Lounge/Electronic olduğu ve de müzik aygıtımın ayarları Vocal boost/Treble boost ya da Acouistic şeklinde ayarlı olduğu için bu marka ve model kendi fiyat aralığında bence en iyi fiyat/performansı veriyor. Ses ve yapım kalitesinden memnun olsam da yarım saatlik kullanımdan sonra kulaklarımı terlettiğini de belirtmem lazım![]()
Yine bu tarz müzikler için kendime uygun gördüğüm daha üst model olarak Sennheiser Momentum serisini de tavsiye ederim, ben özellikle DAC ile kullandığım ve FLAC formatında müzik dinlediğim için aradaki kalite farkını hissettirmesi açısından kulaklığın önemli bir yeri var. Şu an güncel olarak bu modeli kullanıyorum ve Marshall Major'dan açık ara daha başarılı olduğunu söyleyebilirim hem ses hem rahatlık açısından.
Sea Dweller 24 yaşında olduğu için "Oldies but goldies" tadında bir foto çekeyim diyerek eskilerden bir marka olan Marshall'ı ve eski iPod Mini'm ile bir kompozisyon oluşturayım dedimBeğenmenize sevindim arkadaşlar
ErkGS yazdı:Keyifler gıcır...
Şapka için başkanların başkanı Bond'a teşekkürler..
T-Shirt ve rakı ile tam uymuş renkler 

İyi pazarlar

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 92 misafir
|
||||||||||||||