2fast4u yazdı:Benim bildigim ve denedigim 316L celik xray de sorun cikarmiyor hicbir havalimaninda cikarmam cikartiranda olmadi.beyler sorun otup otmemesi veya saati bozmasi degil saat hirsizlarinin bu ani kollamasidir.hatta yesilkoy havalimaninda benim ikazlarima ragmen saatini cikartip el cantasina koyan arkadasimin cantasi suriyeli oldugunu sandigimiz turkce konusamayan birisi tarafindan calinmis sonrasinda havalimani polisine konu intikal ettirilmeden desk lerin arka tarafinda kistirilmak suretiyle darp edilerek geri alinmistir lakin polisinde pek umrunda degildir
HeroFB yazdı:Saatimi onun için ayırdığım boş ceket/mont cebine koyar katladığımda üstte kalacak şekilde yerleştirip öyle geçiriyorum
Ozgur yazdı:Ben hic kolumdan cikarmam. Metal dedektoru uyari vermiyor. (904L ye de)
2fast4u yazdı:Schiphol havalimanindan cikis yapanlar bilir orda ellerin havada yalinayak girdigin bir xray var bak onun masallahi var:)
HeroFB yazdı:Saatimi onun için ayırdığım boş ceket/mont cebine koyar katladığımda üstte kalacak şekilde yerleştirip öyle geçiriyorum
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: 0m42, Google [Bot], timeluxury ve 202 misafir
|