İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Ben de aynısının tsf se olmayanını başka saate bütçe açma amaçlı yeni sattım.
Tunakem79 yazdı:
Sizin bilek büyüklüğü de hemen hemen benimki kadar, bu fotoğraftaki gibi saatin tepesi benim de bileğimi delecekmiş gibi duruyordu , sağ koluma takmayı da pek sevmiyorum, o yüzden fazla takamadım.
Teşekkürler SeRxx mferda Anesthesia hydrocon creeindian zfr Aslında ben ilk önce DLC yi beğenmiştim ve hedefim oydu ancak daha sonraları DLC nin daha sade olduğunu düşünmeye başladım ve SS sahibi oldum creeindian hocam aynen benimde bileğim ince ilk zamanlar kurma koluna alışamadım ancak saati 1 kademe bol takarak alışılıyo, öyle olmasa 2 gün çıkarmadım elimin üstünde ufak bi çukur oluşurdu