TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PRS 516 Extreme Auto Chrono Bilgi ve Görüşleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot PRS 516 Extreme Auto Chrono Bilgi ve Görüşleriniz

Mesaj ufukacar85 » 19 Tem 2014, 09:29

Tekrardan cok tesekkurler urun acilis ve gorsellerinin fotolarini ilk firsatta eklicem tabi ki:) simdi kac sn. İleri geri kaliyor onun pesindeyim:) ilk etapda 12saat de 1sn geri kaldigini gordum. 24saat sonunda 5sn olarak olcum bu sureyi. Simdi tekrar sifirlayip 12+12+12+12 seklinde olcmeyi (sifirlamadan) dusunuyorum.
Su site den takip ediyorum, http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/europe/turkey/istanbul/index.htm

Bu da ilk yolculugumuzdan bir kare olsun :)

Resim
Kullanıcı avatarı
ufukacar85

Mesaj ufukacar85 » 19 Tem 2014, 09:38

Fotograf neden ters cikti burada anlam veremedim :/ yolda oldugum icin duzeltemiyorum da simdiden afedersiniz.
Kullanıcı avatarı
ufukacar85

Mesaj ufukacar85 » 20 Tem 2014, 21:16

24 saatte 8 sn ileri gitti bu sefer de :/ iyimidir bilemiyorum ama. Sanirim kotu.
Kullanıcı avatarı
ufukacar85

Mesaj Arsenyildiz » 23 Tem 2014, 10:28

Güzel günlerde kullanın gayet spor ve kolda çok güzel duran bir saat. :champ:
Kullanıcı avatarı
Arsenyildiz

Mesaj Tunakem79 » 31 Tem 2014, 22:42

Bence başarılı ve güzel bir saat hem kronometreli, hem otomatik, hemde isviçre kanı taşıyor :thumbup: saatin mekanizması yada saniye sapmasınıda bence çok kafaya takmayın bu seviye saat için bence ideal, zaten otomatik saat aşkınız varsa bununla duramazsınız :D hani her gün 8 saniye ileri gide gide 10- 20 dk olmaz ortalama bu değeri korur diye tahmin ediyorum, saati kullandıkça dahada randımanlı olacağını düşünüyorum iyi günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
Tunakem79

Mesaj Modern60 » 31 Tem 2014, 23:37

Çok güzel bir model ben de çok seviyorum...almakla da iyi ettiniz...sapma her mekanik saatte olacaktır. Mesele 3-4 ay sonra doğrusal çalışmaya başladığında belli olur. Makine aslında Lemania 5100 den türemiş 15 taşlı iyi bir muvman.İlk olarak SWATCH saatlerde kullanırken çok hatalar yapmıştı ama şimdi her sıkıntısı gözden geçirildi ve TISSOT a öyle uygulandı. Endişseniz olmasın. Güle güle en güzel günlerle kullanmanızı dilerim. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj ufukacar34 » 04 Ağu 2014, 11:05

Cok tesekkur ederim ustadlarim. Benim de cok begendigim icime sinen pisman olmadigim bir model oldu. Ancak simdi tekrar baktim tam 7.gun de 41sn ileride saatim. Bir 7gun daha mi beklemeli yoksa tekrar sifirlayip 7.gunde tekrar mi bakmaliyim. Servisine vermem gereklimi sizce.
Kullanıcı avatarı
ufukacar34

Re: Ynt: Tissot PRS 516 Extreme Auto Chrono Bilgi ve Görüşle

Mesaj aslan180 » 04 Ağu 2014, 11:14

Hayırlı olsun güle güle kullanın :smile:
Kullanıcı avatarı
aslan180

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 171 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners