Başlıkları okurken denk geldim. Şu cam dişleme konusuna taktım ve iki gün önce yurtdışından getirdiğim (gene)
Tissot marka safir kristal camlı olduğu belirtilen saatin camını dişledim. Ardından
safir camlı olmayan bir eski saati daha dişledim. O da yetmedi mutfaktan normal bir cam bardak daha alıp dişledim. O arada eşim farkına vardı, -ne o hayırdır cam mı yemeye başladın demesin mi'
Ama galiba arkadaşımız haklı. Safir kristal cam üzerinden dişlerim kaymak gibi kayarken normal cam üzerinden pütürlü yüzey hissi aldım.
Yeni aldığım ve maddi açıdan oldukça hesaplı olan bir saatte kristal safir cam kullanıldığına göre, safir krista cam o kadar da matah bir materyal değildir diye düşünüyorum.
Bu arada Tissot yerine az daha ''Rolex'' marka saat alacaktım lakin 9 bin USD vermek benim giblerin harcı değil. Bakıyorum da dörtyüz beşyüz USD lik saat sanki kolumda daha bir havalı durdu. Kendimi teselli ediyorum elbette

Gözüm hala o Rolex'te doğrusunu isterseniz. Vitrinde elmas gibi ışıl ışıl parıldıyordu.
Bilgilendirmeler için teşekkürler!