ernest0 yazdı:rolex dünyanın heryerinde likit bir varlıktır...
ernest0 yazdı:rolex dünyanın heryerinde likit bir varlıktır...
SeRxx yazdı:Bu genelleme Submariner dışında kalan modeller için tartışmaya açık benceernest0 yazdı:rolex dünyanın heryerinde likit bir varlıktır...
ernest0 yazdı:saatin ikinci el değerini düşünmeden alacak kadar vicdanı ve kesesi rahat biri olmadığımdan ötürü grand seiko bana göre değil...
6.000 usd'ye submariner alıp 2 sene sonra 5.000 usd'ye satmak mı?
yoksa 6.000 usd'ye grand seiko alıp bunun değerini anlayan birini bulana kadar bekleyip 3 bin usd'ye satmak mı?
grand seikoyu bu kadar savunan arkadaşlar bu zararları da göz önüne alıyor mu?
rolex dünyanın heryerinde likit bir varlıktır...
ernest0 yazdı:saatin ikinci el değerini düşünmeden alacak kadar vicdanı ve kesesi rahat biri olmadığımdan ötürü grand seiko bana göre değil...
yoksa 6.000 usd'ye grand seiko alıp bunun değerini anlayan birini bulana kadar bekleyip 3 bin usd'ye satmak mı?
baskentco yazdı:ernest0 yazdı:saatin ikinci el değerini düşünmeden alacak kadar vicdanı ve kesesi rahat biri olmadığımdan ötürü grand seiko bana göre değil...
ben sizin kötü bir amaçla yazmadığınızı biliyorum yanlış anlamayın, fakat gs veya diğer marka sahiplerine olumsuz ifade kullanılmıyor denmişti. şimdi benzeri bişey rolex için yazılsa burada 10 tane rolex sahibi dakikalarca vicdansız da olduk diye eleştirir, hatta konuyu sizin kasdettiğinizden iyice uzaklaştırmak için bu vicdansızlıkla eve gelmeden kaç adam öldürdüğünü yazıp, kaçını sabaha bıraktıklarını anlatanlar da çıkardı.![]()
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 55 misafir
|