TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj baskentco » 13 Tem 2014, 00:06

benim de ilk rolexim datejust jubilee altın çelikti, hem de çok daha gençken. üstelik takımla falan çok kötü, yaşlı, jilet durduğunu düşünür, siyah t-shirtle giymeyi severdim. oluşturduğu tezatı umursamamak hoş gelirdi :lol:
forum, ikinci el falan da bilmiyorum, çok uyguna bir arkadaşa vermiştim, pişmanım :(
Kullanıcı avatarı
baskentco

Re: Ynt: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj Baran » 13 Tem 2014, 11:22

Rolex Seadweller Deepsea
Resim
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj serdarfb » 13 Tem 2014, 12:20

minus2point4 yazdı:Ben de kolumda Rolex Chocolate ile pudra şekerli çilek yemek istiyorum yaf.. Rafine zevklerin başganı SerdarFB :champ:

Hepsini aynı anda takmaya çalışmadıkça sorun olmuyo diye biliyorum ben :)

Hepsini aynı anda takma işini evde denemişliğim var.. :lol: :lol: Pek hoş olduğunu söyleyemeyeceğim. :twisted:

Bond yazdı:
SerdarFB yazdı:TT LB yi de geri zaten sattığım kişiden.. :lol: :lol:

Başkan burada ne demek istedin :D :? Geri mi alacaksın :?:

Biraz önce teklifi yolladım. Evet derse alacağım geri. ;)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj serdarfb » 13 Tem 2014, 12:23

Razz yazdı:Ben SerdarFB'ye en cok Rolex'le ilk tanisma zamanlarina denk gelen donemde
kullandigi 16613 LB'yi yakistiririm hep.. 8-)

Bir de genel olarak komple altin Rolex'ler cok yakisiyor..

Senin zevkini her daim takdir etmişimdir. 16613 lb de bu zaman kadar kullandıklarımın içinde kendime en çok yakıştırdığım Rolex'tir. :champ:

Gel gelelim komple altın Saatlerle ilgili düşüncelerimi en iyi bilenlerdensin. ;)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj serdarfb » 13 Tem 2014, 12:39

baskentco yazdı:
SerdarFB yazdı:Öyle deme Başkan, bir ara Rolexleri 4 lemiştim. Tam kıroydum o zamanlar. :lol: :lol:

TT LB yi de geri zaten sattığım kişiden.. :lol: :lol:

Benim yazdıklarımı böyle anladığınız için şaka yapma ihtiyacı duyduysanız bundan üzüntü uyarım.

Benim de rolexim var. Ben rolex'e ve sahiplerine -rolex eleştirenlere terbiyesizce yaklaşımda bulunanlar dışında bir eleştiride bulunmadım.

Başından beri yanlış anlaşılma olmasın diye çok açıklayıcı yazmaya çalıştım. Rolex'i çok kaliteli bulmama karşın modellerinin günümüzde kişisel zevkleri yansıtmaktan uzaklaştığını düşünüyorum. bazı şeylerin de faydası, bir noktadan sonra azalma eğrisine girer. rolexin yaygınlığı bence bunun azaldığı noktada. toplumun bir kesimi dünyanın en kıymetli saati olarak biliyorsa, diğer bir kesimi de kıro saati olarak görebiliyor. ben ne dünyanın en iyi saatidir diyorum, ne de kıro saatidir diyorum.

Rolex sevenler de, konuyu açan diğer arkadaşa da mantıklı yaklaşsalar, eta kullanmaması, in-house oluşu gibi olumlu yanlarını belirterek fikir sürseler bu şekilde bir tartışma olmazdı. hala rolexcikine bir distribütörün özgün değil demesine bile tepki gösterip, sonra burada rolexcike bişey söylendiğini duyunca 7 yaşında çocuk gibi sindiremeyenler var.

buradaki herkes saatini beğenerek alıyor, araştırıyor. herkesin saati güzel ve değerli. rolex sevenler bence eğer seviyorlarsa markayı olduğu gibi, toplumdaki iyi algılarının yanında olumsuz algılarının varlığını da bilerek, çok kaliteli bir saat olması, ilkeli ve iyi kalibreler kullanmasının yanında bir davete gittiğinizde 10 tane sub ile pişti olunabileceğini gözeterek sevmeli. ben bu yönleri markayı kötü yapar dahi yazmadım, bu yönleri yüzünden benim stil yansıtmaktan uzaklaştığını düşündüğüm bir marka olduğunu yazdım.

bu nazikçe, ve yanlış anlaşılmaması için de titizce yapmaya çalıştığım yorumlara dahi lobi halinde tepki verenler ise markanın toplumdaki olumsuz imajının nasıl oluştuğuna dair bana fikir verdi.

yoksa mavi kadranlı daytona'yı hangi saatsever sevmeyebilir ki? ;)

Sn. baskentco, heskese olduğu gibi sizinde kişisel fikirlerinize saygım var. Bunun aksi bir mesajım olduğunu de düşünmüyorum. Ben bu foruma katılalı iki yıl oldu ve daha ilk günden beri Rolex ve Mercedes hakkında ki tartışmalara şahit oluyorum ve hala da devam ediyor. Dolayısı ile benim yazdığım herhangi bir şeyi kendi üzerinize alınmanız kendi fikriniz. Size ya da yazdıklarınıza dair bir yorum yapmış olsaydım hiç bir şüpheye gerek kalmadan siz dahil herkes anlardı. Bu kadar zamandır herkese laf yetiştiriyorsunuz. Size hiç yorum yaptığımı gördünüz mü ? Durduk yerde benim yazdığım birşeyi ne sebeple üzerinize alındınız ?

Ben genel olarak bu tartışmaların içinde bulunmaktan kaçınıyorum. Konuyu açan arkadaşa verdiğim tepkinin sebebini anlamak zor değil. Ne Rolex ne de Rolex kullanıcısı olmak değil.. Adamın canı sıkılmış, almış eline klavyeyi bilip bilmeden yazmış. Ne bir tecrübesi var ne de bir araştırma yapmış. Rolex şöyle ,yok bunu inkar eden yalancı... Kim yalancı ? Siz bu tavrı destekleyen biri misiniz ?

Ben bu bilimum Rolex ve Mercedes tartışmalarının markalarla değil daha çok kullanıcıların kişisel kapris ve kompleksleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu tarz tartışmaların sanal ortamlarda çokta iyi anlaşılamayacağını düşünen biri olarak fırsat olursa bir gün karşı karşıya gelip tanışmayı ve tartışmayı yeğlerim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj baskentco » 13 Tem 2014, 15:18

SerdarFB yazdı:
baskentco yazdı:
SerdarFB yazdı:Öyle deme Başkan, bir ara Rolexleri 4 lemiştim. Tam kıroydum o zamanlar. :lol: :lol:

TT LB yi de geri zaten sattığım kişiden.. :lol: :lol:

Benim yazdıklarımı böyle anladığınız için şaka yapma ihtiyacı duyduysanız bundan üzüntü uyarım.

Benim de rolexim var. Ben rolex'e ve sahiplerine -rolex eleştirenlere terbiyesizce yaklaşımda bulunanlar dışında bir eleştiride bulunmadım.

Başından beri yanlış anlaşılma olmasın diye çok açıklayıcı yazmaya çalıştım. Rolex'i çok kaliteli bulmama karşın modellerinin günümüzde kişisel zevkleri yansıtmaktan uzaklaştığını düşünüyorum. bazı şeylerin de faydası, bir noktadan sonra azalma eğrisine girer. rolexin yaygınlığı bence bunun azaldığı noktada. toplumun bir kesimi dünyanın en kıymetli saati olarak biliyorsa, diğer bir kesimi de kıro saati olarak görebiliyor. ben ne dünyanın en iyi saatidir diyorum, ne de kıro saatidir diyorum.

Rolex sevenler de, konuyu açan diğer arkadaşa da mantıklı yaklaşsalar, eta kullanmaması, in-house oluşu gibi olumlu yanlarını belirterek fikir sürseler bu şekilde bir tartışma olmazdı. hala rolexcikine bir distribütörün özgün değil demesine bile tepki gösterip, sonra burada rolexcike bişey söylendiğini duyunca 7 yaşında çocuk gibi sindiremeyenler var.

buradaki herkes saatini beğenerek alıyor, araştırıyor. herkesin saati güzel ve değerli. rolex sevenler bence eğer seviyorlarsa markayı olduğu gibi, toplumdaki iyi algılarının yanında olumsuz algılarının varlığını da bilerek, çok kaliteli bir saat olması, ilkeli ve iyi kalibreler kullanmasının yanında bir davete gittiğinizde 10 tane sub ile pişti olunabileceğini gözeterek sevmeli. ben bu yönleri markayı kötü yapar dahi yazmadım, bu yönleri yüzünden benim stil yansıtmaktan uzaklaştığını düşündüğüm bir marka olduğunu yazdım.

bu nazikçe, ve yanlış anlaşılmaması için de titizce yapmaya çalıştığım yorumlara dahi lobi halinde tepki verenler ise markanın toplumdaki olumsuz imajının nasıl oluştuğuna dair bana fikir verdi.

yoksa mavi kadranlı daytona'yı hangi saatsever sevmeyebilir ki? ;)

Sn. baskentco, heskese olduğu gibi sizinde kişisel fikirlerinize saygım var. Bunun aksi bir mesajım olduğunu de düşünmüyorum. Ben bu foruma katılalı iki yıl oldu ve daha ilk günden beri Rolex ve Mercedes hakkında ki tartışmalara şahit oluyorum ve hala da devam ediyor. Dolayısı ile benim yazdığım herhangi bir şeyi kendi üzerinize alınmanız kendi fikriniz. Size ya da yazdıklarınıza dair bir yorum yapmış olsaydım hiç bir şüpheye gerek kalmadan siz dahil herkes anlardı. Bu kadar zamandır herkese laf yetiştiriyorsunuz. Size hiç yorum yaptığımı gördünüz mü ? Durduk yerde benim yazdığım birşeyi ne sebeple üzerinize alındınız ?

Ben genel olarak bu tartışmaların içinde bulunmaktan kaçınıyorum. Konuyu açan arkadaşa verdiğim tepkinin sebebini anlamak zor değil. Ne Rolex ne de Rolex kullanıcısı olmak değil.. Adamın canı sıkılmış, almış eline klavyeyi bilip bilmeden yazmış. Ne bir tecrübesi var ne de bir araştırma yapmış. Rolex şöyle ,yok bunu inkar eden yalancı... Kim yalancı ? Siz bu tavrı destekleyen biri misiniz ?

Ben bu bilimum Rolex ve Mercedes tartışmalarının markalarla değil daha çok kullanıcıların kişisel kapris ve kompleksleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu tarz tartışmaların sanal ortamlarda çokta iyi anlaşılamayacağını düşünen biri olarak fırsat olursa bir gün karşı karşıya gelip tanışmayı ve tartışmayı yeğlerim. :thumbup:

Sizin yazdıklarınızı üzerime alınmadım, oluşan ortamda sanki rolex sahiplerinin kişiliğine olumsuz değerlendirmelerde bulunulmuş gibi bir algıya üzüleceğimi belirttim. bu tartışmada rolex sahiplerine kıro dendiği gibi bir algı olmasa böyle bir espri yapmayacağınızı düşündüm. yazımın neden bana böyle birşey dediniz gibi bir alınganlık içerdiğini sanmıyorum, rolex'i içselleştirerek olumsuz her mesaja tepki verenlerin gerdiği tartışma içindeki yazıları rolex sahiplerinin yanlış anlamasını engellemeye çalıştım.

Konuyu açan arkadaşın her söylediğinin arkasında olamam. Öyle birşey söylediyse elbette bunun arkasında değilim.

Bu forum doğal yapısı gereği tartışmalar fazla marka, materyal bazlı. ama bu yüzeysel görünümün arkasında ekonomik, sosyal ve psikolojik çok fazla derinlik var. internette insanların kahveyi starbucksta içmesine bile kafayı takmış çok fazla insan var. marka tartışmalarının arkasındaki düşüncenize büyük oranda katılıyorum. yazılı iletişimi düşünceleri paylaşma konusunda daha etkili bulsam da, bu tarz derinlikler konusundaki fikirlerinizi paylaşmaya çalışmanız yazıyı çok karmaşıklaştırıyor. Günlük hayattaki gözlemim, bazı kıymetli ancak 2. elde az değer yitiren lüks ürünleri kullanım maliyetinin düşük olması sebebiyle yatırım görerek alanlar olabiliyor, ve benzer davranışı gösterenler bu ürünlere kullanım ürünü gibi yaklaşmayıp, gelen olumsuz değerlendirmeleri haddinden fazla içselleştirebiliyor. bu içselleşmiş ürüne gelen somut, ölçülebilir eleştirilerime hakaret edenlere olduğu gibi, aynı fikirde olalım veya olmayalım, güzel paylaşımlarda bulunduğumuz, görüşlerime değerlendirmede bulan arkadaşlarıma da yanıt vermeye gayret ettim. bunu laf yetiştirme değil, boş vaktim olabildiği ölçüde arkadaşlara ve onların fikirlerine veriğim değer olarak görüyorum.

Umarım bu forumdaki pekçok kişiyle tanışma ve yüzyüze görüş alışverişinde bulunma şansımız bir gün olur :thumbup:
Kullanıcı avatarı
baskentco

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj 2fast4u » 13 Tem 2014, 16:25

Resim

Pepsi yasatir seni ;)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Bond » 13 Tem 2014, 16:50

2Fast :D :champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners