TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yurtdışı Saat Alımı / Fiyatları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtdışı Saat Alımı / Fiyatları

Mesaj barbecue » 11 Tem 2014, 13:31

Erdem Bey,
Teşekkürler...
Tecrübelerinize dayanarak, mesela kredi kartı ile ödemede pazarlık yapma şansım olur mu? Wempe Madrid için.
Yoksa "cash on the table" çok daha etkili mi olacaktır.
Genellikle beim gördüğüm kadarı ile, cash büyük meblağlı alışverişler Avrupa ülkerinde çok yaygın değil, daha çok kart tercih ediliyor.
Görüş bildirebilirseniz memnun olurum.

Selamlar, sevgiler....
Kullanıcı avatarı
barbecue

Mesaj ErdemFFM » 11 Tem 2014, 16:29

Evet, nakit ödemeler pek yaygın değil.
Pazarlık konusu ödeme şeklinden ziyade satın almayı düşündüğüz saat markası ve modeline bağlı.
Kullanıcı avatarı
ErdemFFM

Mesaj slowokan » 11 Tem 2014, 18:01

Ben kendi deneyimimi anlatayim;

Su anda kullandigim saatimi (daha dogrusu sahibi oldugum ama kullanmadigim diyeyim, cunku cok takmiyorum :D ), Glasgow'dan aldim. Saatimi alirken bir de anneme Raymond Weil almistim, totalde 7,100 pound odeyecektim. Cash olarak tumunu cikaramadigim icin 500 pound kadarini kredi karttan cektirdim. Iki tane kiz aldi eline 6,600 poundu hic makine kullanmadan, elleriyle yavaaas yavaaaas saydilar, belki 10 dak. surdu. Oyle bankaci saymasi degil, bayagi annem gibi amatorce saydilar... :D Uzerimde ne bir ceket, ne bir kravat, ne de deri bir canta. Istanbul'lu oldugumu soylemistim. Odeme cash. Ve de dukkana girmemle odemeyi cikarmam arasinda gecen sure 5 dk., saati incelemedim bile, ayni kacar gibi... :lol: Yani her sey bastan sona falso... :lol: Hala anlamiyorum, bu insanlar nasil killanmadilar da, o paralarin gercek olup olmadigini dusunmediler. Ellerinde sensor mu vardi yaw bunlarin, parayi sayarken... :?

Tum guvendikleri tepedeki kameralar mi? Ertesi gun ulkeme donecektim.

Ondan sonra ben killandim, ulan adamlar bana cakma Rolex mi dayadilar diye.. :D Ama dukkan Authorised Dealer. Rolex'in websitesindeki listede olan bir dukkan.

Ben, cash'te pazarligin daha acik olduguna inaniyorum. O gun bana hic indirim yapmadilar gerci. Pazarligim hic kuvvetli degildir. Gerci Rolex'in LV'sine zaten kime olursa olsun indirimi zor yaparlar cunku saat gercekten zor bulunuyor. Buldugunuz yerlerde de hala ates pahasi.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj Emre » 12 Tem 2014, 15:27

ABD'de her türlü pazarlık mümkün. Çok zor bulunan saatlerde tabi ki öyle bir imkan yok ama normalde en lüks mağazaya bile girseniz üslubuyla indirim talep edin mutlaka kazançlı çıkarsınız.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj slowokan » 12 Tem 2014, 15:51

Emre yazdı:ABD'de her türlü pazarlık mümkün. Çok zor bulunan saatlerde tabi ki öyle bir imkan yok ama normalde en lüks mağazaya bile girseniz üslubuyla indirim talep edin mutlaka kazançlı çıkarsınız.

Amerika, hayalim zaten Emre... :thumbup: Her seyin en hesaplisi orada. Ayrica Amerika'yi da cok severim. Onumuzdeki senelerde ziyaret edecegim. Bir tane AP 15400 veya 15202 almak istiyorum. Daha dukkanlari arastirmadim. Zamani gelince detaylica arastirmami yapacagim Amerika AP piyasasi icin.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj Emre » 12 Tem 2014, 22:29

slowokan yazdı:
Emre yazdı:ABD'de her türlü pazarlık mümkün. Çok zor bulunan saatlerde tabi ki öyle bir imkan yok ama normalde en lüks mağazaya bile girseniz üslubuyla indirim talep edin mutlaka kazançlı çıkarsınız.

Amerika, hayalim zaten Emre... :thumbup: Her seyin en hesaplisi orada. Ayrica Amerika'yi da cok severim. Onumuzdeki senelerde ziyaret edecegim. Bir tane AP 15400 veya 15202 almak istiyorum. Daha dukkanlari arastirmadim. Zamani gelince detaylica arastirmami yapacagim Amerika AP piyasasi icin.

Gitmeden mesaj atarsanız, haberim olsun tanıdığım bir kaç AD var.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj slowokan » 13 Tem 2014, 01:41

Emre yazdı:
slowokan yazdı:

Gitmeden mesaj atarsanız, haberim olsun tanıdığım bir kaç AD var.

Daha birkac seneyi bulabilir. Oncelikle Kanada'da kalacagim. Ama eger Kanada'da da (Amma da oldu yaw..:D ) bildiginiz AD'ler varsa hesapli, bilmek isterim.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj barbecue » 13 Tem 2014, 09:39

Beyler, bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
barbecue

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Proscd ve 102 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners