襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
ErdemFFM, blackbay ile natoyu kesinlikle cok beeniyorum, ama halihazirda siyah nato oldugu icin daha cok deri kay覺 bak覺yorum. Ancak bu renk kombini de cok guzel olmus
Arkada覺mda bu saate sahip ve o da deiik deri kay覺lar denedi. Ama en yak覺覺kl覺 yinede eskitilmi orjinal kay覺覺!
Maalesef o kay覺ta tak覺m elbiseye pek gitmiyor. Ger癟i gerekte yok. Spor karakterli bir saat oldu羹 i癟in kanaatimce bu saat en iyi "Casual Look'a" gider.
Na癟izane tavsiye olarak birde bej kontrast dikili, saatin kadran renginde veya koyu bordo renginde (bezele uyum a癟覺s覺ndan) deriler denemelisiniz.
Ha bu arada, saatiniz hay覺rl覺 olsun, g羹zel g羹nlerde kullan覺n. Bende almay覺 d羹羹nm羹t羹m ama arkada覺m 繹nce davrand覺覺, bende "partner look'u" pek sevmediim i癟in sonra vaz ge癟tim.
ErdemFFM, marjinal kay覺 denemelerini seviyorum asl覺nda, forumdan bir iki strapmaker da el atarsa derdime guzel bireyler cikartabiliriz gibi:thumbup: guzel dilekleriniz icin tekrar tesekkurler, belki de arkadas覺n覺zdan sonra s覺ra sizdedir
Hakanefe, tesekkurler, benim de akl覺mda hic yokken oluverdi, size de nasip olur inallah