TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner Ref.1680 MK1 / Lemrich '78

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner Ref.1680 MK1/Lemrich '78

Mesaj poderesbueno » 03 Tem 2014, 21:10

Baran yazdı:Inceleme ve fotograflar icin tesekkurler.Forumda boyle saatleri gormek sevindirici,gmt nin yanina yakisacagindan suphe yok.Gonul isterdiki bilezikte o kasaya ait olsun ama boylede fevkalade.Hayirli olsun :champ:

Rica ederim Baran :champ:
İlerde ikisinin yanına düşündüğüm 5513'ü NOS ve orjinal bilezikli bulmak kısmet olur umarım.

Cenk yazdı:gmt nin yanina cok yakisacaktir, cok guzel bir koleksiyon yapiyorsunuz, iyi gunlerde kullanin :champ: :champ:

Teşekkür ederim Cenk :champ:
Gmt ile yanyana bir fotoğrafınıda paylaşayım :thumbup:

Resim
Instagram • poderes.bueno
Kullanıcı avatarı
poderesbueno

Re: Rolex Submariner Ref.1680 MK1 / Lemrich '78

Mesaj Ahbob » 03 Tem 2014, 21:10

Saati çok beğendim ama inceleme de bir o kadar mükemmel. :champ:
Sağlıklı, güzel günlerde kullan PoderEsBueno. GMT ile birlikte güzel pozlarını fazlaca görmek dileğiyle. :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj poderesbueno » 03 Tem 2014, 21:24

Cct yazdı:Muazzam yazmışsın :super:

İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim ne yaptım ki?

Saati bir hafta boyunca bulundurduğum ve yazıda da belirttiğin gibi "lojistik müdürü" olduğum için bir kaç gözlemimi sunayım :D

Öncelikle bu kadar iyi ve bu kadar etkileyici bir saatle karşılaşacağımı hiç düşünmüyordum. Quentin'le buluşmamızın ardından düşer kaybolur diye bileğime takmıştım zaten ki o anda vuruldum :)

Benim en dikkatimi çeken detayı tarihi oldu. Güncel ve bir önceki kasalarda beyaz olan tarih zemini bu referansta gümüş. Derinliği ve görünümü oldukça değiştiriyor. Fotoğraflarda çok belli olmuyor ama güncel modellere göre çok daha özel çok daha etkileyici görünüyor :super: Neden vazgeçtiklerini anlamak mümkün değil..

Hem böyle bir saati bulduğun hemde Quentin gibi titiz bir adamdan aldığın için çok şanslısın. (Buluşunca biraz darladık birbirimizi saat muhabbetiyle :D ) Adam yedek cam yedek contaları bile eklemiş pakete :o

Tekrardan güle güle kullan diyorum :D :champ:

Teşekkürler :geek:
Saat ulaşır ulaşmaz kapağı açtım o anı fotoğraflamak için bir elimdede telefon :D Fotoğrafı çektim saate tekrar baktım, ilk yaptığım şey sana fotoğrafı göndermek oldu :lol: Şok hali kimle neyi paylaşsam bilemedim, halimden en iyi sen anlarsın diye...nede olsa tatilin boyunca haberleştik :D 10 gün bana katlanmak büyük fedakarlık :P :arrow: :champ:
Kullanıcı avatarı
poderesbueno

Mesaj poderesbueno » 03 Tem 2014, 21:30

serhat200 yazdı:Tebrikler süper bir seçim. Hayırlı olsun :champ: :champ:

Teşekkür ederim iyi dilekler için :champ:

ernest0 yazdı:Cok guzel bir inceleme olmus :champ:

Bezel super :champ:

Teşekkürler :champ:

Bond'un dediği gibi fotoğraflar saatin tam hakkı değil :)

Bezeldeki renkleri daha iyi gösteren birkaç kare çektim onları paylaşacağım :champ:
Kullanıcı avatarı
poderesbueno

Mesaj poderesbueno » 03 Tem 2014, 21:36

Bond yazdı:Harika bir inceleme ve detaylı anlatım :champ: :thumbup:

Converseler ile super uymuş :thumbup: Tebrikler :champ: Güzel günlerde :thumbup:

Cct'ye teşekkürler foruma güzel bir vintage Rolex gelmesine aracılık etmiş :thumbup: :champ:

Böyle bir modeli özellikle senin alman isabet olmuş, hem güzel fotoğraflar çekiyorsun hemde yakıştırıyorsun kendine :thumbup: Ancak buradaki fotolar fena olmasa da tam olmamış :D MK1 / Lemrich'in daha güzel fotoları gelecektir diye düşünüyorum :champ:

Benzeri bir konuyu vintage Grand Seiko sahibi SerkanGS'den bekliyoruz :D :thumbup:

Teşekkür ederim :champ:

Resim

Resim

Daha iyileri ilerleyen günlerde :)

:champ: :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
poderesbueno

Mesaj poderesbueno » 03 Tem 2014, 21:40

zfr yazdı:İncele ve fotoğraflar için teşekkürler, iyi günlerde kullanın :champ: :thumbup:

Teşekkür ederim :champ: :champ:

okz yazdı:Uzun zamandır bir vintage gelmemişti foruma.Gerçekten mükemmel bir parça.İnceleme içinde teşekkürler, güzel günlerde kullanın.

İyi dilekleriniz için teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
poderesbueno

Mesaj SerkanGS » 03 Tem 2014, 21:46

İnceleme ve saat mükemmel eline sağlık :champ:
Dedicated to Perfection / Eski Kullanıcı Adı Desertsun
Kullanıcı avatarı
SerkanGS

Mesaj poderesbueno » 03 Tem 2014, 21:47

hozburun yazdı:Super :champ: Gayet bilgilendirici bir inceleme :thumbup: Gule gule kullan ...

Teşekkürler :champ:

SeRxx yazdı:Harika bir inceleme, emeğinize sağlık :champ: Güzel günlerde kullanın :champ:

İyi dileklerin için teşekkür ederim SeRxx :champ:

otedengelen yazdı:Çok güzel bir saat ve çok güzel bir inceleme emeginize saglik biyuk bir zevkle okudum Güle güle kullanin :)

Rica ederim :champ: Bende teşekkür ederim. :champ:

2fast4u yazdı:Poderesbueno mfo den sen neymissin be abi parcasini gonderiyorum sana muthis bir parca acikcasi eski sub larin keskin bakislari etkileyici hayirli olsun ayrica cct ye bravo

Teşekkürler 2 fast :D :champ:

Ahbob yazdı:Saati çok beğendim ama inceleme de bir o kadar mükemmel. :champ:
Sağlıklı, güzel günlerde kullan PoderEsBueno. GMT ile birlikte güzel pozlarını fazlaca görmek dileğiyle. :champ: :champ:

Sağol Ahbob :champ: İyi dilekler için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
poderesbueno

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: depechemode, kirpi, tt59, zodiac ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners