TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Mesaj 2fast4u » 25 Haz 2014, 13:53

Markadan sogumak degil de o tiplerle ortak noktanin bu kadar bariz olusu farkli arayislara itebilir ki bu neden de zaten diger markalarin varolus nedenidir.yoksa zaten iphone nun olmadigi cep olmadigi gibi sub inda eksik olmadigi bilekler gormek herhalde toplumu buhrana surukleyebilir ben bu gidisata komu-talist sistem diyorum:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj slowokan » 25 Haz 2014, 14:36

Siyah Sub, tum dunyada bir klasik. Ust kategori saatlerde belki de dunyanin en cok satan modeli benim bildigim. Hangi kiyafetle taksan kurtariyor. Mavi kot pantolon gibi. Tak ve cik..:) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj BarisFB » 25 Haz 2014, 14:55

Klasik olduğu bir gerçek zaten - burda desekki $7000-8000 dolara bir saat alıcaksın ve ömrün boyunca her kıyafetle onu takmak zorundasın bende dahil olmak üzere %99 Rolex Submariner der.

Benim asıl demek istedigim o kadar klasik, hatasız ve iyi olduğu geniş cevrelerce kabul edilmiş ki, saatle alakası olmayan insanlar bile (burda seviyesiz, eğitimsiz, rüşvetçi falan anlamına demiyorum, ilgi alanına saat girmeyen anlamında) gidip Rolex Siyah Sub alıyor.

Ben mesela birinin kolunda aynı paraya alınabilecek Radiomir Ceramic Black Seal veya Blancpain Fifty Fathoms veya IWC Portugese 7 Days gördüğümde - bunlar daha iyi saatler olsa veya olmasa bile ki tartisilir - bunları takan kisinin saatlere merakı olduğunu düşünüyorum. Siyah submariner görünce bu saati çok önemli tarihçesi olan bir saat olduğu için mi aldı yoksa zaten saatlerle ilgili hiçbirşey bilmeden sırf Rolex'in en önemli modeli diye mi aldı onu anlayamıyorum. Demek istedigim bundan ibaretti yani :lol:
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj slowokan » 25 Haz 2014, 15:48

Evet BarisFB... :thumbup: Dogru soyluyorsun.

Superspor arabalarda da ayni olay vardir hep. Ferrari mesela ayni muameleyi goren bir markadir. Donemin klasigi F355'ler mesela. Aslinda ne nadide arabadir ama model yelpazesindeki en ucuz oldugu icin midir artik, deli gibi satardi. Gerci simdi de 458'ler ayni sekilde. Gercekten mekaniginden anlayip da alan %50 belki vardir... :(
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj slowokan » 25 Haz 2014, 16:12

Mesela benim Sub'i tercih etmemin ana sebebi, metalin cok hassas islenmis olmasi. Zamaninda metal islemeciligi ben de yaptim. CNC makinalarda 0.01 mm. hassasiyete kadar parcalar cikarirdim. Tasarimindan, takim secimine kadar her kismiyla ilgilenirdim. ROLEX'in, o kadar sert celigi o hassasiyette islemesine hayran kaldim, ilk defa canli olarak yakindan gordugum zaman. Beni en cok etkileyen ozelligi o oldu, yuzeylerdeki kalite ve ufacik yerlerdeki bile inanilmaz detaylar.

Mekanik saatin calisma mantigini da az cok biliyorum ama yuzeysel. Makinalardan anlamam diyebilirim, sadece okurum, hosuma gider. Ben uretimdeki hassasiyet ve kalite kismina cok ilgiliyim hep.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj creeindian » 26 Haz 2014, 20:37

Birkaç güncelleme ile yeni aile...

Resim
Kullanıcı avatarı
creeindian

Mesaj Tgm » 03 Tem 2014, 15:25

Resim
Resim
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj minus2point4 » 05 Tem 2014, 23:30

Resim

tüm paylaşımlara.. :champ:
Kullanıcı avatarı
minus2point4

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners