Radiomir bence daha güzel Daha havalı, luminor sıradan geliyor Sanki her gün kayış mı değiştireceğiz? Arada bir radiomir de hallolur
572 idealin de ötesinde bir saat bence. 1940 kasa radiomir 47mm de bile inanılmaz rahat, 45mmi tahmin ediyorum az çok. Luminordan da radiomirden de, submersible ı saymıyorum bile Aslında o kurma kolu koruma zımbırtısı bazen elin üstünü tahriş edebiliyor. Radiomirin bir güzelliği de o. 1940daki tepe daha da yumuşak. Otomatik de rahatlıktır, 8 gün kurmalı olsa anlarım da öyle hergün hergün uğraştırıyor.
Su easy strap change ısı ozellikle cok hosuma gidiyor ama radiomirin de inceliği tam benim tarzım sanki, luminor daha spor kalıyor sanki... Sportif bir pam a geçmeye karar verisem submersible alırım diye dusunuyorum, luminor ancak limitli birşeyler denk gelirse olur sanki. 1940 radiomir hic denemedim, en kısa zamanda deneyip panerai yol haritamı ona gore sekillendirecegim
Bu arada Radiomir mı fifty fathoms mu arnold and son mı falan derken grand seiko alıp noktayı koyacağım diye endişelenmiyor degilim artık